Tack!

Måste säga tack till alla fina och peppande kommentarer! Självklart ska jag göra allt för att behålla min kärlek (och hur det nu än är så kommer det ta ett tag tills jag hamnar i den här jobbiga situationen!)! Det är verkligen jättefint av er och det känns faktiskt mycket bättre nu, tack! 

Den här veckan har veterinären sagt att Baldur bara ska vila, inte motioneras eller något utan bara stå i hagen. Jag har valt att faktiskt inte åka upp så ofta till honom utan har valt att verkligen låta honom bara få vara häst i några dagar. Jag tror även det kan vara viktigt i bland att hästarna bara får vara själva, precis som vi människor tror jag även att hästarna behöver få lite ensamtid! Oavsett hjälper mamma mig och tar in honom lite och ger honom extra hö så han får i sig tillräckligt med mat! 

På lördag ska han skrittas är tanken och då ska ha få så mycket kärlek den lilla killen! Jag saknar verkligen honom nu när jag inte träffat honom på några dagar. Men det passar rätt bra för jag har sjukt mkt på jobb nu och så är det ju valborgsfestligheter i morgon ;) alla som varit i Lund över Valborg vet att det är allt annat än en lugn dag! 

Ångest

Just nu ligger jag inne med den sjukaste ångesten. Det är mycket som händer för tillfället, kortfattat så ser det ut som att jag och Baldur flyttar till Lund till höst! Detta känns helt fantastiskt och jag är superlycklig över detta! 

Tanken är ju att jag ska flytta ihop med min pojkvän vilket känns jättebra. Vi har varit tillsammans ett tag nu och det känns verkligen som om vi är redo för det nu. Vi satt och räknade på alla kostnader och jag kände att det inte kommer bli några problem! 

Ångesten kickade in när vi gick och la oss igår och jag insåg att detta kommer typ inte gå när jag börjar plugga (vilket jag har siktat in mig på att göra nästa höst).. Hur jag än vänder och vrider på det så får jag seriöst inte ihop det! Hur ska jag med studielån lyckas betala för både mig och Baldur? Ska jag tvingas sälja min soulmate? Även fast det är typ ett och ett halvt år tills dess så känner jag mig helt förstörd. 

Är det någon som pluggar och lyckas få ihop det med både häst och en själv som har värsta superlösningen? 

Jag vill aldrig skiljas från min Baldur. Favoriter!

Igår var jag på mys promenad med mina två favoriter! 

Mina absoluta favorit killar!