Smått och gott!

Var inne och spanade lite på PS of Swedens hemsida! Dem har  fått in ett gäng nya pannband! Ett av dem var verkligen jättesnygga, med vita pälor och swarovskistenar. Som ni säkert redan har lagt märke till (då jag nämner det väldigt ofta) vill jag ju ha det så stilrent som möjligt. Vill ju inte ha någon färg eller för mkt krimskrams.
 
Sjukt snyggt faktiskt! Men är det verkligen värt 599kr?

Haha, jag var även inne och kollade lite träns. Som jag sagt innan så är jag inte så mycket för deras träns för dem är så stora och klumpiga! Hittade dock detta tränset:
Och blir lite smått facinerad att folk verkligen rider med så här många bett/tyglar! Jag had aldrig fixat det.. Haha. Men kan tänka mig att det är framför allt inom dressyren man använder dessa sorter? Eller finns det någon i islandshästvärlden som också använder det? :)


Körde inom Granngården..

.. Och blev fattig! 

Köpt kraftfoder, mineraler, b-vitaminer, fodertunna och ett regntäcke! Hade det inte varit för att Baldur är en av dem bästa jag vet hade jag aldrig köpt en massa vitaminer och skit! Det finns ju inte någon studie på att alla dessa vitaminer och mineraler verklgen fungerar.. Men en jävligt bra affärsidé är det! Ven vill inte ha det "bästa" till sin häst? 

Rakning

Känner mig lite kluven! Ska jag raka Baldur till helgen eller ska jag vänta till nästa? Tanken var först att klippa honom till helgen men så kom ju all snö och så tänkte jag vänta tills nästa.. Men nu sitter jag här och velar igen. 

Jag och Wilma red ut en runda i tisdag och då blev han väldigt svettig och fick stå inne ett tag för att bli torr.. Men det är ju så att dem blir ju inte riktigt torra.. Plus att detta äckliga vädret förmodligen ska försvinna för det ska regna och bli plusgrader från och med ikväll. Då kommer han dock behöva täcke.. 

När jag rakar så rakar jag bara fram och längs sadelkanten. Så täcke behövs bara när det är runt nollan och det regnar eller om det blir riktigt kallt ute. Så länge det är torrt ute behövs det inget täcke. 


Lovieboy❤️