Faaaail...

Inte ett enda litet foto tog jag idag när Baldur fick komma till sitt nya hem. Inte en endaste liten bild när han visade upp sig i hagen (som har aldrig annars gör).. Så himla dåligt av mig!

I alla fall så är Baldur nyinflyttad på den nya gården och det känns jättebra! Elin som är ungefär i min ålder sköter allt på gården vilket känns jättebra för hon har superbra djurkänsla och värnar verkligen om djuren och tar dem i första hand. Baldur har förtillfället 3 valackskompisar (det ska komma en fjärde) som alla faktiskt är yngre än Baldur. Baldur var ju yngst på gården hemma så det kommer verkligen bli en helt annan flock än den han är van vid. Jag tror dock det kommer bli superbra, att dem är så unga kommer bara göra Baldur gott tror jag. Dessutom står dem i en superstor hage som är större än den han stod i innan och där stod 11 hästar. Så han har det verkligen superbra som han har det nu. 
 
Förtillfället öppnar dem upp nedre delen av hagen så får dem beta under natten och sedan stänger dem den halvan igen på morgonen. Efter betestiden kommer dem få hö fyra gånger om dagen vilket jag verkligen tycker är superbra:) Dem har även en liten ligghall med halm som är supermysig! 
 
I övrigt är det ett fint stall och en väldigt mycket större paddock vilket ska bli helt underbart! Hur ridvägarna är får vi vänta och se men hela omgivningen känns väldigt mycket lugnare än vad den gör hemma på stallet. Detta tror jag även kommer gynna Baldur med tanke på hur känslig han är. Ska verkligen försöka fota lite nästa gång jag är där men nu i morgon väntar en ännu större dag då är det nämligen min tur att flyttas! 
 
... Ska försöka att INTE glömma något