Nytt foder


Nu har jag bytt foder! På det stället jag köpte foder innan så har dem verkligen urkass service och dem har dess utom inte alltid inne det fodret jag brukar köpa  & så var fallet igår därför beslöt jag mig att det fick vara nog och åkte till ett annat ställe där jag visste att dem såld just HestaMixen från Hippolyt. 

Hestamixen är lite dyrare än det fodret jag hade innan men det är så pass rikt på vitaminer och mineraler att man inte behöver komplettera med något. Ska verkligien bli intressant att testa då jg hört så mycket gott om det sedan innan :) 

Vad använder ni för foder? Dör lite inombords ♥

 
 
 


Samspel

Igår efter att ha jobbat i över 13 h åkte jag ut till stallet för ett träningspass i paddocken. Som ni säkert förstår var jag ganska trött i kroppen men jag kände mig faktiskt ganska fräsch i huvudet ;) - vilket jag kommit fram till är huvudsaken för motivationen finns där inne! 

I alla fall så blev det ett lite kortare pass i paddocken och jag blev faktiskt väldigt imponerad! Jag hittar nya knappar, kommer på mig själv med att om jag gör så här går det mkt bättre och den lille röda lyssnar! Det är helt underbart när man är samspelt med sin häst och då kan det faktiskt för stunden kvitta att han kanske är lite travtaktig i mellan åt. 

Han känns bättre för varje ridpass, lite finare och orkar lite längre. Jag klappar faktiskt mig själv på axeln för bra träning den senaste veckan! Och vad kunde då inte passa som en bättre present än att jag fick hem mina pannband igår? Lyckligtjej! Hoppas Baldur känner sig lika fab som han såg ut ;)