Los Angeles

Tidigt i söndags morse drog jag, Simon och våra resekompanioner Erik och Jenny till Los Angeles. Där hämtade vi upp vår bil, asnice lite ny Nissan som är riktigt cool ;). Vi drog in alla resväskor i bilen och satte kurs direkt mot Venice Beach vilket kanske inte var det smartaste då det var söndag eftermiddag och alla i hela LA skulle till beachen. Efter att ha köat en timme till parkering så fick vi betala 35 dollar... Vi fick dock äta dem godaste burgarna när vi kom till stranden! Senare drog vi till vårt hotell i koreatown, vilket var helt underbart! Hostel i New York var det vätska jag varit med om.. Riktigt sunkigt och jag och Simon delade en 90 säng.. Här däremot var det fräscht och vi hade var sin Queensize säng! 

Vi hade egentligen bara en dag i LA då vi kom på eftermiddagen på söndagen och drog tidigt på tisdag morgonen så vi försökte verkligen trycka ihop allt vi ville se och göra på en dag vilket gick oväntat bra! På förmiddagen var vi på Universal Studios vilket var såååå coolt! Vi åkte massa attraktioner och fick veta mkt om hur man gjorde film i Hollywood. Vi fick även känna på alla sjuka effekter och ett tag kändes det verkligen som om man var mitt inne i en film.. Stört häftigt! Rekommenderar alla att ta sig dit om man är i LA. Efter det drog vi och kollade på Hollywood skylten och tog lite pics sen fortsatte vi uppåt för att kolla in utsikten! Där träffade vi av en slump på några andra av Simons klasskompisar som vi skulle möta upp i San Diego. Vi tipsade dom om vår väg till skylten då man kom riktigt nära för bra pics. Dem korkade jävlarna tig dock steget längre och klättrade upp till skylten........ Polishelikopter och hela köret kom dit. Som sagt idioter! Sen tog vi oss till Beverly Hills och kollade in alla sjuka hus och tog oss en runda på shopping gatan vilket var det sjukaste.. Alla dyra märken i as stora butiker! Hade ju lätt kunnat tänka mig bo där asså;) 

Jämfört med NYC så är LA en så mycket lugnare stad! Även fast det är mycket bilar, trafik och gigantiska vägar så är människorna schysstare och inte alls lika stressade och hetsiga i New York. Förmodligen därför det fungerar där också med tanke på hur många som bor där. För det är helt klart det sjukaste med LA, dess storlek! Det är ingen myt att Skåne är lika stort.. Det tar aldrig slut! Det är så gigantiskt! Haha.. Det går verkligen inte att förklara. 
Det här är en liiiiiten del ;) haha! 
Godaste burgaren jag ätit i hela mitt liv. Fösta bästa på Venice Beach
Beverly Hills ❤️


New York

Hej allihopa! Härregud vad nice jag har det! Tänkte att ni skulle få en kortare sumering av vad som hänt på andra sidan Atlanten ;) 

Jag tog mig först till New York - mellanlandade i Paris som gick sjut smidigt. Trodde aldrig jag skulle klara mig så bra själv ;). Tog en taxi till Manhattan där min älskade pojkvän väntade på mig - Härregud vad jag saknat honom! Tre nätter stannade vi och hann med massor av saker. Vi inledde kvällen med hemma bbq i ett sjuuuukt hus i uptown Manhattan, vet inte hur många våningar dem hade med en galen takterras. Vi spelade beerpong i deras källare och hade det över nice. 

Nästa dag shoppade vi loss på time square, firade midsommar afton med alla svenskar i downtown Manhattan, kollade ground zero och käkade i China town. Vi yrade runt till fots för det mesta för avstånden på kartan såg alltid så litet ut men så var det ju inte riktigt. Snacka om att man var död i kroppen.. Haha

Sista dagen regnade det så den planerade helikopter turen över New York fick vi skjuta upp till sista dagen innan vi åkte hem. Samma sak gällande Central Park.. Så det fick bli lite mer shopping ;) Simon var ju där med nästan hela sin skolklass (då dem varit på studiebesök) så sista kvällen hade vi bokat bord på Hard Rock Café och åt en sista mål tid innan alla drog på sitt håll. 

Manhattan var helt fantastiskt! Men det är en sjukt stressig stad, hade ju aldrig velat köra bil där.. Haha. Jag hade aldrig kunnat förklara hur det är, det är verkligen en stad man måste uppleva för att förstå. Nu när jag lämnat staden så finns det ändå något man saknar. Alla dessa sjukt höga byggnader gör verkligen sitt! Och pulsen på Time Square är verkligen svår att slå. Man känner att man lever ;) 


Inte en sekund över

Härregud! Tiden bara rusar och jag känner att det finns knappt tid över till någonting. Sen har det även blivit lite mindre tid i stallet därför jag tappade gnistan lite. 

Jag var tvungen att ta nya prover på Baldur för att skicka upp honom till Daniel och Katie för att försäkra oss om att han inte bär på något och smittar ner ett helt träning/täVlingsstall. Inget konstigt men jag började såklart boka direkt över att proverna skulle vara 100 % bra än. Därför blev det inte mkt ridning då jag kände att det är bättre att han bara får vila för om det skulle finnas något kvar återhämtar han sig bättre då. 

Oavsett så var proverna bra - tack gode Gud! Hade blivit förkrossad annars.. Så på söndag åker jag och lämnar honom. 

Helgen spenderad hos föräldrarna i Höllviken. Mamma och Wilma ska tävla i morgon och jag ska hänga med och heja! ;) Någon mer som ska till Helsingborg i morgon? 
Just nu ;)