Besviken

Detta året firar Hööks 85 år och de gav all personal möjligheten till att köpa vad vi ville (av deras egna produkter) med en högre rabatt än vad vi brukar få. Såklart fick lite saker följa med mig hem, som softshellridbyxan och det gröna Tornado täcket med 300g fyllning. Jag har velat ha det täcket så länge! 5000 mm vattenpelare och MVT, halv hals och resår för bästa komfort. Louise började skratta när jag satte det på henne.. Asså det var som en klänning till henne, släpade nästan i marken! Så himla besviken. Jag hade verkligen räknat med att det skulle passa.
 
Nu måste jag alltså hitta ett annan täcke som passar.. & efter mycket velande har jag nog kommit fram till att det blir ett Horseware täcke.. Amigo modellerna är till ett helt ok pris, dessutom har de ponnymodell som är kortare i sidorna. Anna i stallet har ett ponnytäcke jag ska testa och passar det blir det nog att beställa efter att Ellinor har varit ute på återbesöket - dvs om allt gått bra. I så fall kommer jag köpa ett Amigo Bravo 12 medium plus 250 g med hals. Det är en av amigos slitstarkaste täcken med 1200 D. Det störiga med Horseware är att de bara mäter i "D", slitstyrka. Det går inte att läsa (jag har i alla fall inte hittat) info om vattenpelare och MVT.
 
Någon av er som har täcke från Horseware? Kanske till och med Bravo 12?
 Anonym

Absolut världens bästa täcken! Nu köper jag bara täcken från horseware och försöker byta ut mina andra täcken till horseware allt eftersom jag får råd ;)

2016-12-04 @ 21:33:02PAULINAS.SE

Toppentäcke! Sitter bra, är slitstarkt och mina täcken har aldrig läckt igenom trots myyyycket regn. :)

2016-12-05 @ 07:22:26
URL: http://paulinas.se/Sofie Sellén

Horseware har de bästa täckena enligt mig! Min kompis har den modellen du funderar över till sin islandshäst, det sitter superbra och hon är väldigt nöjd! :)

Svar: Åh! Tack för den informationen :D Det bådar gott ;D
Johanna

2016-12-06 @ 21:33:50
URL: http://sofiesellen.seNatalie

Bara täcken från Horseware på Vilda! aldrig läckt igenom och håller värmen! :) /Natalie

2016-12-13 @ 00:22:52
Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?