Hej igen!

Äntligen är sista skolprojektet inlämnat för det här året! Nu äntligen kan jag få slappna av från skolan i alla fall. Kom för en stund sedan hem från stallet, har fått pussa på min fina häst och varit med mina fina vänner (minus en fin vän som vi saknade ikväll). Drífis var superpigg idag, det är helt underbart att IR-behandlingen har gjort en sådan effekt på henne (jag lovar att ni snart ska få veta allt i ett annat inlägg). Jag märker skillnad redan när jag leder henne in från hagen. Innan var hon seg och verkligen drog benen efter sig. Nu går hon på brevdid mig i friskt tempo och blicken är så mycket klarare! Hon var till och med lite sprallig i stallet och ville inte riktigt stå still utan var nyfiken på allt. Det värmer verkligen att hon blivit mer positiv till livet.
 
Har suttit och myst med Pingis och kände hur jag helt plötsligt började andas lite djupare och så slappnade jag av.. Sååå skönt! Det har varit sån hets senaste månaderna och allt verkligen rann av mig nu. Extra skönt känns det att Drífa börjar bli ritkigt pigg och såklart min fina Pingis, tappar alltid andan när jag tittar på henne. Vackra lilla skapelse. Sen har vi såklart fina vännerna och familjen ♥ Tur det är jul afton på lördag så jag kan sprida lite extra kärlek ;) Haha. Nej men helt ärligt tror jag det är viktigt att stanna upp i livet och inse vad man har och vara tacksam för det! Ikväll är verkligen en sådan dag för mig, jag inser verkligen hur fantastiska människor/djur jag har runt omkring mig. Jag är evigt tacksam för detta. Ni är alla guld värda. Fina Pingis, Drífa & alla andra fina hästar i stallet, mitt dreamteam, även mina vänner i skolan och utanför skolan, min familj som bestå av mamma, pappa, syskon, bonusföräldrar och allt vad det är! & såklart mormor och morfar!!! & mitt jobb! Ja herregud, listan tar aldrig slut ♥
 
Kvällen ska fortsätta med att jag ska göra lite tidsinställda inlägg så nu kan få ta del av vad ni missat senaste veckan! Ska försöka att inte flumma till det som i detta inlägg! Haha.
 
Drifa och Rigel ♥ Ser ni som hon tuggar? Haha, ger man henne en godis blir det ett evigt tjat på henne ;)
Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?