Högre krav

Träningspassen med Drífa de senaste gångerna efter behandlingen har varit kravlösa. Jag har i princip bara velat att hon ska gå fram och sträcka ut kroppen ordentligt. Hon har känt okej faktiskt, själv tagit initativ till att ta kontakt med bettet och inte känts något vidare tung. Idag höjde jag kraven ett snäpp, kortade upp henne och gjorde lite skolor. Idag var hon faktiskt ganska tung men jag försöker att inte lägga någon vikt i det då behandlingen fortfarande på går i kroppen. Det tar va 10 dagar tills allt "rättat tillsig" i kroppen.
 
Efter att ha arbetat henne från marken ett tag släppte jag henne fri i ridhuset för att se lite hur hon rörde sig, speciellt om hon töltade eller travade. Jag blev så chockad! När jag drev på höjde hon svansen och travde på ett sätt hingstar gör när de vill visa upp sig. Hon höll traven lättare i vänster varvet än i höger (precis som innan) men hon valde galoppen när hon inte klarade av att hålla traven, vilket är väldigt mycket bättre än att hon väljer tölten. Jag hoppade upp och red henne barbacka för att försöka få upp henne lite mer men hon var fortfarande tung. Tror ändå jag ska testa barbacka i morgon också och se vad som händer när jag ber om tölt. Vi har nytt fluffigt underlag i ridhuset så om jag trillar av landar jag i alla fall mjukt ;)
 
Jag hoppas verkligen hon blir bra nu, i alla fall efter ytterligare en behandling, så vi kan få lite härlig känsla i ridningen igen!
 Tindra

Hon är bedårande söt, din Drifa!

Svar: Tack vännen ❤️
Johanna

2016-12-06 @ 10:06:16
URL: http://tolthastar.blogg.seLouise

Så fantastiskt vacker!!
Kul att hon valde traven med :D Du skulle filmat!

Svar: hihi tack fina! haha... jag glömmer ju alltid sånt! det är ju alltid du som har koll på sånt ;D
Johanna

2016-12-06 @ 15:11:22
Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?