Lördag

Sitter för tillfälligt på jobb och dricker mitt morgon kaffe, börjar jobba kl 11. Jag har redan hunnit med att fodra hästarna och släppa ut dem samt träna Drífa lite lätt från marken. Hon gick lite tuffare igår än vad hon gjort sedan behandlingen så jag valde att ta det lugnt idag. I morgon blir det upp i sadeln igen för ett lite hårdare pass. 


Igår skrev jag min sista tenta för året, tror inte ni förstår hur skönt det är.. Denna sista perioden har varit tuff, två kurser samtidigt i skolan har inneburit långa skoldagar varje dag och på helgerna har jag jobbat. Jag har gjort mitt bästa att klämma in Drífa så mycket jag bara kan men det har helt klart varit slitigt och jag känner att jag verkligen behöver vila ut. 

Jag tappade lite motivationen i början av veckan men kom faktiskt ganska snabbt på banan igen. Fick ett bra och lärorikt peppsnack av min chef som är en väldigt duktig dressyrryttare. Jag satt hela onsdag kvällen och googlade på tips kring ridningen och har nu kommit fram till ett bra upplägg som jag tror passar mig och Drífa! Det kommer ett inlägg om det senare! Nu ska jag jobba! Btw så kommer det snart in ett nytt extremt märke till butiken som är riktigt poppis! Ska bli kul! 

Även fast hon för det mesta kändes för jävlig igår fanns där små glimtar av framsteg och dem väljer jag att leva på 😘
Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?