Planer för denna veckan

Idag har Drífisen fått vila efter att ha tränats 3 dagar i rad. Igår testade vi Louise novabett och jag måste säga att jag bitvis var väldigt nöjd med henne. Dock är hon ju inte alls särksilt trevlig när hon inte går bra, det är verkligen allt eller inget för tillfället. Det ska bli intressant och se hur hon är i morgon då jag tyckte att hon bitvis var mkt bättre igår än förra gången jag red, mao kurvan går åt rätt håll!
 
Det avgörande denna veckan händer på onsdag. Först kommer Eva Karin för att slå en koll på sadeln och se vad vi kan göra åt hela dilemmat. Är verkligen jätteförvirrad för tillfället då det känns som att den blir för vid utan front riser men för mkt i bakvikt med front riser... Vet ej om hon har andra sadlar med sig, så vi får se lite vad som händer. Senare mot kvällen kommer Ellinor ut för att kolla på Drífa igen. Rigel ska också få en koll men troligen kommer han inte behöva någon behandling.
 
Resten av veckan är inte lika förutsägbar då allt hänger på hur det går på återbesöket. Jag har en gnagande oro att jag ska få dåliga besked.. Usch, mår verkligen dåligt bara jag tänker på det. Men om det skulle vara så att hon svarat på behandlingen blir det rakning på torsdag förmiddag och förmodligen lite lätt skrittning. Vill raka så fort som möjligt nu så att pälsskiftet inte påverkas. Sedan är det lugn ridning som gäller veckan ut. Håll en tumme för mig på onsdag ♥
Kvällens sällskap i sängen!
 
Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?