♥ ♥ ♥

Anna skickade bilder på dagens chill i hagen! Trullan vaktar medan Drífa och Blå tar en tupplur. Sötisar! Tack Anna!


Stallet som har allt du behöver

Det är fantastiskt att tillslut ha hamnat på en gård som verkligen har allt man känner att man behöver! Alla mina krav och behov täcks här vilket är så himla skönt.
Här är vad vi har tillgång till:

× Ridhus
× Ridbana
× "Ovalbana"
× Fantastiska ridvägar som bjuder på i stortsätt allt: åkrar, backar, travbana, skog, sjöar och härliga raksträckor man kan susa fram på.

Vi har tack och lov även fixat ett utmärkt hösilage med superbra värden (väldigt viktigt för oss) men det bästa av allt är såklart tjejerna, dreamteam! ❤️

Bilderna är från senaste turen i måndags med Louise. Vädret var underbart och det är så himla vackra färger nu. Vi tränade mycket tölt och hästarna gjorde bra i från sig 🌟Vilken färg?!

Paulina visade mig de här supersnygga vojlockarna med memoryfoam som Karin Åberg rear ut. Jag har ju varit intresserad av Hrimnirs vojlock med memoryfoam men för ca 1000kr känns det inte värt det. Veckan ut får man dessa skönheter för bara 500 kr inkl frakt!

Jag har dock ett problem, jag kan verkligen inte bestämma mig vilken färg jag vill ha. Det lutar åt grönt eller grått. Snälla hjälp mig, vilken färg tycker ni är finast?!