Lättnad

I torsdags var som sagt Sarah ute och gjorde en andra massage på Drífa. Denna gången var det betydligt trevligare besked. Drifa hade verkligen mjuknat i musklerna och kändes verkligen mycket bättre. Kan säga att nu, med facit i hand, är jag så glad att jag köpte mitt Back on Track täcke!

Jag gillar verkligen Sarah, hon är väldigt mjuk och go med hästarna. Dessutom passar hennes sätt att tänka/arbeta med hur jag tycker. Det blev ju, som många vet, en del diskssioner kring SI-led och användning av massör och kiropraktorer. Läste vissa kommentarer från personer som var massörer att de inte alls var så positiva till kiropraktik i huvudtaget, så om jag ska vara ärlig var jag lite nervös inför första mötet med Sarah. Hon överraskade mig genom att vara väldigt positiv till kiropraktorer. Hon menar på att i bland hittar hon punkter som är så pass låsta att hon inte kan få loss dem och då måste en kiropraktor rycka in. 

Det känns verkligen superbra att kunna lägga in Sarah i min lilla samling av människor man kan lita på och få hjälp av. Jag tror verkligen att hon och Åsa kan komplettera varandra!

 
Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?