Semester i alperna

Halva semesterveckan i Chamonix har gått och det var 9 dagar sedan jag lämnade Drífa till Helena. Kan säga att hästabstinensen är hög för tillfället! Men jag måste ändå säga att alpluften gör mig gott! Chamonix bjuder på härligt vår/sommar väder med mesta dels sol och över härliga 20 grader. Jag är inte någon vidare skidtjej så jag njuter av vädret i byn medan resten av familjen är uppe och härjar på glaciären. Mina dagar har istället bestått av att vandra, både på härliga vandringsleder och i den charmiga byn, sola och igår ägnade jag kvällskvisten till att bergsklättra(!) med familjen, är lite små stolt över mig själv.
 
Idag har jag ätit frukost i timmar, bestående av en härlig nybakad baguett med fransk ost och croissanter. Jag har små pluggat lite, kollat sociala medier och pratat med Louise hemma i Sverige. Snart ska jag packa en ryggsäck med lite plugggrejer och bege mig ut i byn för att hitta ett ställe och pluga på.
 
Drífa har det bra hos Helena och verkar utvecklas som bara den vilket är så kul! Jag ska upp redan nu på måndag och stämma av hur allt har gått. Helena ska först rida henne och sedan ska jag få hoppa upp och känna av hur hon känns! Längtar!
 
Lite härliga bilder från semestern;
 
Härlig kvälls utsikt från klätterklippan, bergen är så vackra!
 Bild bevis på att även jag vågade mig upp i bergen.
 Utsikt från Aiguille du Midi, mer än 3800 möh. Här var det svårt att andas!
 Mont Blanc, Europas högsta punkt, 4810 möh.
Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?