Acklimatisera

Jag har för tillfället tagit ett steg tillbaka i träningen. Jag får ju inte glömma att i faktiskt flyttat till ett helt nytt ställe med ny miljö, nya hästar, nytt foder osv. Det är lätt att bara köra på men jag tror jag får lugna mig lite. Hon har ju känts ganska upp och ner i ridningen men i arbetet från marken tycker jag faktiskt hon ser bra ut. 
 
Idag tog vi oss en sväng ute i den fantastiska turen. Dock var fokuset allt annat på topp då det vimlade av flugor och jag hade två storhästar som skenade förbi av rädsla för min lilla häst som sedan la sig framför mig och jag ville inte rida om av respekt för att de skulle bli rädda igen.. Tog några varv på ridbanan när jag kom tillbaka för att känna av läget lite och hm ja, svårt att ställa till vänster var ett faktum. Jag ska försöka rida igenom henne i morgon och se hur det går. 
 
Min vän Matilda kommer ut på fredag kväll och jag ska rida en lektion för henne. Se om hon har något att inflika med i och med hon är lite upp och ner för tillfället. På onsdag nästa vecka kommer även min IR-teraput ut och det ska bli väldigt intressant och höra hur Drífa är i kroppen just nu. Känns som det både kan bära och brista.. Min magkänsla säger att där är någon spänning som behöver fixas till. 
 
 
Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?