God fortsättning!

Guuud vad fantastiskt det är att ni kollar in här fast det ekar tomt här. Det visade sig att jag fullkomligt kunde glömma mitt "jullov" denna gången. Det värsta är ju att detta var mitt sista jullov som jag tänkte njuta till fullo av och så visade det sig att det inte ens existerade ?! Förjävligt rent ut sagt.
 
Så vad gör jag om dagarna? Jo, antingen hetsar jag rundor i södra Skåne för att åka till jobb, åka till hästen, åka och fira jul med alla goa underbara familjemedlemar jag har (yes, har firat jul tre gånger i år - charmen med att både jag och min sambo har skilda föräldrar!), åka och firar att min underbara LILLAsyster fyllt 18 eller så, när jag för en gång skull är ledig, ligger jag i min säng och inte gör ett smack därför att ångesten över att jag bara måste producera så fucking jävla mycket ord gör mig halft paralyserad och det enda som botar är candy crush.  
 
Messy life indeed. Drífa har känt väldigt upp och ner - som vanligt. Vissa stunder hoppar jag av lycka och andra stunder deppar jag ihop för att jag är världens sämsta ryttare. Jag har i alla fall under mina 8 ryttarår insett att inte skylla på hästen, det är ju alltid något. Ska börja räkna ner dagarna till Alice kommer hem nu, då ljusnar tillvaron lite mer.. Vill i alla fall önska alla fina läsare en god fortsättning, hoppas att ert 2017 har varit fantastiskt och att ert 2018 blir ännu bättre! 
 
.. Godnatt från mig och pingis


Rädd för att göra fel

Jag har så mycket blandade känslor efter kvällens ridpass. Hon är inte lätt att rida för tillfället.. i vissa stunder är hon väldigt duktig på att visa när jag gör rätt, som i skritten hon går inte av sig sjölv i form utan det är först när jag fått alla delar på plats som det faller "pladdask" i form - det är verkligen så tydligt. 

När vi arbetar i skritt och gör olika skolor försöker jag fokusera på att hon ska vara lätt i handen men jag kommer lätt på mig själv att spänna mina axlar vilket är ett tecken på att hon blir tung. Samtidigt var hon så himla duktig idag - hon har aldrig genomfört skolorna så bra som hon gjorde idag och därför blir jag såå kluven. Vad gör jag rätt eller vad gör jag fel? 

Tölten är bättre, för det mesta är takten mycket bättre men idag kändes hon lite mer på framdelen och så har det inte känts på ett bra tag. Hon blev bättre efter en del ridning men jag kände mig inte riktigt klar men blev tvungen att sluta för tiden sprang iväg. Även här förvånade hon mig med att ta skänklarna så himla bra. Hon har tyckt det varit såååå svårt att flytta rumpan i tölt men idag svarade hon verkligen superbra på underskänklen. - ja, jag är sjuukt kluven nu. Blir inte bättre av att lilltösen ska vila i morgon.. vill hoppa upp och lösa nu! 
(null)
Det är dessutom så himla kallt och tråkigt... men på torsdag vänder det och blir ljusare igen, viket känns fantastiskt! 


Naken Drifis

Fredagen dedikerades till klippning av lilltjejen. Eller rättarsagt, jag började ju faktiskt redan torsdags kväll med att schamponera henne. Tar tar ju emot att duscha dem på vintern men jag paketerade in henne ordentligt innan jag ställde in henne i boxen för nattning. Sedan var jag ute kl 9 dagen efter och satte igång. 

Jag har ju en mindre klippmaskin så det tar ju tid. Den klipper extremt fint! Lämnar inga ränder - vilket jag är skrämmande allergisk mot. Jag vet inte om det är skäret eller klippmaskinen som är lite trött men något är det i alla fall, för det tar tiiiiiiid. Dock blev resultatet väldigt bra så det är ju värt det. 

(null)

En sista klippning, hoppas jag i alla fall. Men jag tror det, så här ljus brukar hon vara när det inte växer ut mer hår! Sjukt att en så svart häst kan bli såå ljus! 

Klipper ni era hästar? Hur?