God fortsättning!

Guuud vad fantastiskt det är att ni kollar in här fast det ekar tomt här. Det visade sig att jag fullkomligt kunde glömma mitt "jullov" denna gången. Det värsta är ju att detta var mitt sista jullov som jag tänkte njuta till fullo av och så visade det sig att det inte ens existerade ?! Förjävligt rent ut sagt.
 
Så vad gör jag om dagarna? Jo, antingen hetsar jag rundor i södra Skåne för att åka till jobb, åka till hästen, åka och fira jul med alla goa underbara familjemedlemar jag har (yes, har firat jul tre gånger i år - charmen med att både jag och min sambo har skilda föräldrar!), åka och firar att min underbara LILLAsyster fyllt 18 eller så, när jag för en gång skull är ledig, ligger jag i min säng och inte gör ett smack därför att ångesten över att jag bara måste producera så fucking jävla mycket ord gör mig halft paralyserad och det enda som botar är candy crush.  
 
Messy life indeed. Drífa har känt väldigt upp och ner - som vanligt. Vissa stunder hoppar jag av lycka och andra stunder deppar jag ihop för att jag är världens sämsta ryttare. Jag har i alla fall under mina 8 ryttarår insett att inte skylla på hästen, det är ju alltid något. Ska börja räkna ner dagarna till Alice kommer hem nu, då ljusnar tillvaron lite mer.. Vill i alla fall önska alla fina läsare en god fortsättning, hoppas att ert 2017 har varit fantastiskt och att ert 2018 blir ännu bättre! 
 
.. Godnatt från mig och pingis
Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?