Rädd för att göra fel

Jag har så mycket blandade känslor efter kvällens ridpass. Hon är inte lätt att rida för tillfället.. i vissa stunder är hon väldigt duktig på att visa när jag gör rätt, som i skritten hon går inte av sig sjölv i form utan det är först när jag fått alla delar på plats som det faller "pladdask" i form - det är verkligen så tydligt. 

När vi arbetar i skritt och gör olika skolor försöker jag fokusera på att hon ska vara lätt i handen men jag kommer lätt på mig själv att spänna mina axlar vilket är ett tecken på att hon blir tung. Samtidigt var hon så himla duktig idag - hon har aldrig genomfört skolorna så bra som hon gjorde idag och därför blir jag såå kluven. Vad gör jag rätt eller vad gör jag fel? 

Tölten är bättre, för det mesta är takten mycket bättre men idag kändes hon lite mer på framdelen och så har det inte känts på ett bra tag. Hon blev bättre efter en del ridning men jag kände mig inte riktigt klar men blev tvungen att sluta för tiden sprang iväg. Även här förvånade hon mig med att ta skänklarna så himla bra. Hon har tyckt det varit såååå svårt att flytta rumpan i tölt men idag svarade hon verkligen superbra på underskänklen. - ja, jag är sjuukt kluven nu. Blir inte bättre av att lilltösen ska vila i morgon.. vill hoppa upp och lösa nu! 
(null)
Det är dessutom så himla kallt och tråkigt... men på torsdag vänder det och blir ljusare igen, viket känns fantastiskt! 
Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?