Söndrig mobil :(

Idag precis innan jag skulle åka till stallet lyckades jag, fumlig som jag är, tappa mobilen i golvet.. Nu är skärmen i alla regnbågensfärger och jag känner galet handikappad. Idag har man verkligen allt i mobilen! Jävla tur jag inte lagt in mitt pendelkort i mobilen för då hade jag varit körd nu haha.. 
 
Vi kom hem från Köpenhamn eller rättarsagt hotellet i Malmö vid 12, så jag var i stallet redan vid 14 idag. Jag passade på att utnyttja ljuset så jag och Drífisen begav oss ut på tur. Små kallt var det men jag var ordentligt påklädd så jag frös som tur va inte (: Det kom till och med lite snö, eller man får nog kalla det underkylt regn för snöflingor var det inte, utan mer små kulor som är ganska typiskt här nere i södra Skåne. Drífisen var i alla fall suuuperduktig. VI jobbade bara på halvhalter och takt! Jag själv jobbade mycket på att bära upp henne med magen och jag måste säga att det gick riktigt bra. 
 
I lördags var vi i Köpenhamn med Simons pappas familj. Det var supermysigt då vi för det mesta bara träffar Simons riktiga bror och nu var även hans ingifta bror och flickvän nere från Stockholm vilket var så nice ♥ Vi har superkul allihopa! 
Den bästa av de bästa ♥
Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?