Inte som man tänkt sig

Hej igen! Det har helt klart varit  ett par tunga veckor med enormt mycket plugg då min nya kurs kickstartade med en tenta. Ja? hur fan tänker dem? Trodde att det skulle lugna ner sig nu men icke, plus att jag lyckades kugga min juridik tenta så blir att plugga inför omtenta nu direkt.
 
Men det som nog känns mest tungt är Drífa. Hon är så full med energi men något står inte rätt till. Jag trodde verkligen Åsa skulle lyckas fixa till henne med tanke på vad hon hittade men jag känner ingen direkt förändring i ridningen. Hon bara lägger i femmans växel och stänger av. Hon vill fortfarande inte samla sig, väldigt svårt att ge efter för tygeltag. Hon är dessutom svårare att rida i ena varvet och har lättare för att lätta när jag ställer henne. Tog henne på linan och tycker att där är något som stör, ingen hälta men jag tycker inte det ser helt rent ut. Anar att det kan vara något vänster bak men är verkligen usel på att se sånt.
 
I alla fall blev jag trött på allt elende och grubblande så jag valde att ställa in Vignir kursen (den skulle ha varit idag) och boka tid till veterinär. Jag har alltid känt resultat av Åsas behandling men nu när jag inte gjorde det känner jag att det är tillräckligt med bevis för att vi behöver veterinär hjälp. Vi åker därför till Ulrike på onsdag och ser hur det går. Håll en tumme för oss!
 Emma

Bra att du är så lyhörd på hur din häst mår! Och hoppas verkligen att det inte är något allvarligt. Hon kanske är less på den skånska vintern? Växtvärk, för jag gissar på att hon fortfarande växer lite. Håller tummarna att det går bra!
Jag har lite samma problem med häst nummer 3, dels är han helt utan muskler och otroligt mager, men när jag logerade honom ser det ut som han går orent höger fram, men när han hänger med som handhäst syns inget alls. De andra pållarna har däremot väldigt mycket energi, K tycker att alla gångarter utom skritt är trist och G har insett att han är femgångare och blivit värsta sprinten. Knäppa hästar.

Svar: Haha, men skönt att de går framåt för två i alla fall, hoppas den sista snart är bra igen! Förstår inte hur du hinner med tre när jag knappt hinner med en 😂❤️
Johanna

2017-02-07 @ 08:20:08Anna

Det kommer gå fint hoppas jag! <3
En himla fin bild på dig & Drifisen!!!

Svar: Tack ❤️
Johanna

2017-02-07 @ 09:36:59
URL: http://www.annaochtru.blogg.se
Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?