Min räddning i vinter

 
Uhipkappan! Fick den i julklapp av mamma och har använt den flitigt sedan dess. Det är verkligen svårt att låta bli att ta på den även till vardags, den värmer så bra! Den är gjort på ett sorts fiber dun som är extremt bra på att värma men även behålla värmen. Än så länge har jag inte frusit i den, bara blivit för varm och tvingats ta den av mig. Det är väldigt bra betyd när det kommer från mig då jag alltid klagar över att jag fryser!
 
Än så länge har jag inte ens behövt vika ner ärmarna, så vet ej hur bra de värmer. Tack gode gud för ridhus, rider fortfarande i mina sommar ridhanskar ;) Skulle de däremot bli ännu kallare har jag inhandlat Roekls skinnvinter handske som jag för tillfället då bara använder i stallet (& till vardags då de är exakt lika snygga som vanliga skinnhandskar fast mkt varme;)).
 
Har även, tillfälligt, lagt mina Karlslund ridbyxor på hyllan och bor nu mera i ett par nya ridbyxor från Hööks (såklar;)) i softshell som är väldigt bekväma och skyddar bra mot kyla, speciellt i kombination med Uhip kappan. Om ni själva är sugna på en Uhip borde ni komma förbi mig till Hööks så lovar jag att visa alla smaskiga detaljer ;)
 
Fast det är en lång kappa så är den så smidig att rida i! Den är aldrig i vägen och begränsar mig fast den värmer hela låren. Jag är så extremt tacksam att jag slipper overallen för den är så sjukt otymplig. Det har hänt ett fler talgånger att jag gett upp ett ridpass för att jag inte kan ge det stödet jag vill i overallen för den är bara så stor och klumpig! Så, tack gode gud för Uhip ♥
Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?