Mindre bra hästvecka

Suck. Jag känner alltid lite oro när det går bra, jag liksom bara väntar på att att det ska vända. Det är för jävligt att jag känner så, klart man måste njuta av att det går bra och att gå runt och oroa sig över något som inte hänt är ju verkligen helt onödigt. 


Dock kom oturen redan denna vecka. Jag och Louise har längtat så efter att rida ut och i måndags så sken solen så vi bestämde oss för att rida ut. Vi broddade och gav oss ut. Så skönt solen värmde! Det var verkligen magiskt. Men så inne i skogen var det såklart isgata, vi red men tog det försiktigt. Kände dock att Drífa totalt hatade det hala underlaget, hon kunde verkligen inte slappna av. Började ångra mig.. Vrf red jag ut när underlaget var så här? Vi tog det lugnt resten av rundan men inte hjälpte det.. På även hem halkade hon till ordentligt med bakdelen, så pass att hon var nära att sätta sig. Hoppade av och gick resten av biten hem.

Red ett pass i torsdags och fredags, det gick för jävligt. Så fort jag bad henne att samla sig protesterade hon och sa blankt nej, det gick absolut inte för sig sa hon. Hon har förmodligen knäckt/sträckt till något när hon halkade för när hon visar så tydligt att hon inte vill något beror det alltid på att det är något fel. Jag hörde av mig till Åsa och frågade om hon akut skulle kunna komma ut och titta på henne i veckan.  Tack och lov kommer hon redan i morgon så förmodligen vet jag lite mer då. Hon kan ju såklart gjort något i hagen också.. 

Det är så skönt att ha så många duktiga och hjälpsamma runt omkring en. Det är fantastiskt skön att ha någon man kan vända sig till och få hjälp direkt. Sedan är jag så fantastiskt glad över mitt dreamteam på stallet som verkligen alltid ställer upp för en när man behöver dem. Tack fina människor ❤️

Idag var vi därför bara ute på en lugn promenad och njöt av vårkänslorna, hoppas dem stannar! 🌷🌸
Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?