Motivationskick!

Tjena vad stressigt det blev innan jul ja.. Hann knappt ut till Drífa och det blev inte alls den igångsättningen jag ville att hon skulle ha efter sista IR-behandlingen. När jag väl kom upp i sadeln igen känns det märkligt. Inte alls särskilt trevlig, jag har oroat mig lite men känner att jag måste lägga av med det."Bara rid på nu och sluta leta fel" säger jag till mig själv. 


Får en känsla av att hon faktiskt bara jävlas, hon har verkligen busblick delux hela tiden. Kanske kan det vara så att hon känner att hon orkar sätta sig lite på tvären nu när hon inte har ont någonstans. Och bärighetsproblemet känns inte lika allvarligt längre, tycker hon i grunden bär sig mkt bättre nu. 

I alla fall fick jag en plats hos Vignirs dagskurs på m-hof den 20/1! Blev så glad! Ska bli otroligt kul och framför allt lärorikt. Han vet ju hur hon fungerar, vilket jag tror gör honom till den personen som kan hjälpa oss bäst för tillfället. 

Detta härliga besked gav mig verkligen motivationskick! Hon må inte vara fantastisk att rida för tillfället, och ja, jag kommer nog skämmas lite, men det betyder i alla fall att det bara kan gå åt rätt håll.. Haha. Så om jag skärper mig lite de här tre veckorna så kanske hon hunnit blir lite fräschare 😂. Fick i alla fall en riktigt bra anledning att försöka! 
Louise

Vad trevligt med danskurs, bugg eller något annat kul? Inte visste jag Vignir hade sånt med hehe

Svar: Haha hahaha...... Dör... Haha, jävla autokorrekt 😂
Johanna

2017-01-03 @ 10:16:39
Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?