Träningsvärk

Det händer verkligen en del i ridningen nu, ny glimtar vid varje pass. Hon bär sig bättre nu men man märker på henne att orken inte riktigt räcker till. Tjafset med munnen tror jag helt klart är ett sätt för henne att visa mig att hon tycker det är jobbigt men det fantastiska är att hon blivit bättre och bättre efter varje pass. 


Det påverkar även mig! Kom på mig själv härom dagen med att gå konstigt och insåg att jag hade riktigt med träningsvärk. Jag klarar av att rida henne på ett helt annat sätt nu, helt plötsligt har jag fått ett mycket bättre stöd i sadeln. Det är ju inte så konstigt, om hon nu bär såg bättre innebär ju även det att jag hamnar på rätt plats. Innan har jag haft så svårt att använda mina skänklar utan att dra upp dem men nu blir det mer och mer naturligt att skänklar hamnar där dem ska. Går hon på framdelen så blir ju mina ben och balanspunkt längre fram mot bogen. 

Vecka har faktiskt varit lyckad, även fast det inte känns hundra bra så går i alla fall utvecklingskurvan åt helt rätt håll. Hopas nästa vecka bli lika lyckad 😉


Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?