Berg-och-dalbana 🎢

Inläggets rubrik är en väldigt bra beskrivning hur det går förtillfället. Här om dagen när jag red så kändes det superbra, dagen efter kändes det inte alls bra. I lördags var min syster med mig och både hon och jag red, då kändes det väldigt bra faktiskt och så idag kass igen. Fattar inte hur det kan gå så upp och ner?! 


Idag kändes hon till en början underbar. I skritten tog hon alla hjälper jättebra och hon är så jämn i de mjukgörande övningarna, det finns inget varv som är svårare än det andra. Tölten i vänster varv kändes toppen men så i höger så bara lägger hon i springväxeln och skiter i mig. Jag kämpade som bara den för att hon skulle bli bra men idag gick det inte helt och hållet. Fick nöja mig med lite bättre. Det är så märkligt att hon är jämn i allt annat men att hon här bara lackar typ. Kanske är det så att hon visar lite attityd pga brunsten i alla fall? 

I morgon ska jag i alla fall börja med det svåra varvet så jag kan jobba igenom henne när hon inte hunnit bli trött. Ska även lägga in många åttor så att jag kombinerar det varvet som är bra och det som är dåligt. Jag hoppas verkligen på ett bättre pass i morgon! Regn, regn och lite mer regn ☔

Asså?! Jag är så besviken på den Skånska sommaren! Fyfan vad trisst det är. Jag har nog inte gått i shorts en endaste dag denna sommaren.. De enda som inte verkar bry sig så mycket är hästarna. 


Drífa är inne i en brunst period för tillfället. Jag märker inte av det när jag hanterar henne eller rider mer än när jag går förbi gårdens hingst, Mozart. Då fryser hon till och blåser upp sig och ger ifrån sig ett önskade läte.. Haha. Hon hade hemskt gärna blivit mamma verkar det som. 

Hennes kompis Kjarnveig är också brunstig och de står och buffar och klänger på varandra. Känns väldigt skönt att hon har tagit flytten så bra och redan blivit bra kompis med det andra stoet :) 

Duktigt inpackade 😂


22:39 - På bussen hem från stallet

Som en äkta hästtjej har jag spenderat fredags kvällen i stallet ;) Jag jobbade till 1915 och sedan tog jag bussarna ut till stallet. Jag har faktiskt börjat vara duktig och tar nu mera tillvara på timmarna jag pendlar. Jag gör saker som att pluggar, planera in saker eller till och med, som nu, bloggar! 


Ikväll har vi utnyttjat koraller, åååh jag är så glad över att jag har en jag kan använda!!!! Som jag längtat efter det! Haha. Detta är andra gången på två veckor nu, haha. Men den är fantastisk. Det fungerar väldigt bra att låta Drífa springa löst och att jag guidar tempo med röst, hon lyssnar så exemplariskt på den! I min planering vill jag få till två pass i veckan i korallen, vi ska verkligen stärka både kropp och knopp nu ✌️💪