Berg-och-dalbana 🎱

InlĂ€ggets rubrik Ă€r en vĂ€ldigt bra beskrivning hur det gĂ„r förtillfĂ€llet. HĂ€r om dagen nĂ€r jag red sĂ„ kĂ€ndes det superbra, dagen efter kĂ€ndes det inte alls bra. I lördags var min syster med mig och bĂ„de hon och jag red, dĂ„ kĂ€ndes det vĂ€ldigt bra faktiskt och sĂ„ idag kass igen. Fattar inte hur det kan gĂ„ sĂ„ upp och ner?! 


Idag kĂ€ndes hon till en början underbar. I skritten tog hon alla hjĂ€lper jĂ€ttebra och hon Ă€r sĂ„ jĂ€mn i de mjukgörande övningarna, det finns inget varv som Ă€r svĂ„rare Ă€n det andra. Tölten i vĂ€nster varv kĂ€ndes toppen men sĂ„ i höger sĂ„ bara lĂ€gger hon i springvĂ€xeln och skiter i mig. Jag kĂ€mpade som bara den för att hon skulle bli bra men idag gick det inte helt och hĂ„llet. Fick nöja mig med lite bĂ€ttre. Det Ă€r sĂ„ mĂ€rkligt att hon Ă€r jĂ€mn i allt annat men att hon hĂ€r bara lackar typ. Kanske Ă€r det sĂ„ att hon visar lite attityd pga brunsten i alla fall? 

I morgon ska jag i alla fall börja med det svĂ„ra varvet sĂ„ jag kan jobba igenom henne nĂ€r hon inte hunnit bli trött. Ska Ă€ven lĂ€gga in mĂ„nga Ă„ttor sĂ„ att jag kombinerar det varvet som Ă€r bra och det som Ă€r dĂ„ligt. Jag hoppas verkligen pĂ„ ett bĂ€ttre pass i morgon! 
ISLANDSHÄSTRYTTAREN !

TrÄkigt med sÄdana dagar men sÄ man uppskattar dom bra dagarna :) Hoppas det gÄr bÀttre idag och jösses vilket fint huvud hon har <3

Svar: Haha, ja det Àr sÄ sant! Hoppas pÄ fler av de bÀttre dagarna. Ja, hon Àr verkligen sockersöt! :)
Johanna

2017-07-26 @ 09:18:21
URL: http://islandshastryttarens.blogg.se/
Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihÄg mig?