Berg-och-dalbana 🎢

Inläggets rubrik är en väldigt bra beskrivning hur det går förtillfället. Här om dagen när jag red så kändes det superbra, dagen efter kändes det inte alls bra. I lördags var min syster med mig och både hon och jag red, då kändes det väldigt bra faktiskt och så idag kass igen. Fattar inte hur det kan gå så upp och ner?! 


Idag kändes hon till en början underbar. I skritten tog hon alla hjälper jättebra och hon är så jämn i de mjukgörande övningarna, det finns inget varv som är svårare än det andra. Tölten i vänster varv kändes toppen men så i höger så bara lägger hon i springväxeln och skiter i mig. Jag kämpade som bara den för att hon skulle bli bra men idag gick det inte helt och hållet. Fick nöja mig med lite bättre. Det är så märkligt att hon är jämn i allt annat men att hon här bara lackar typ. Kanske är det så att hon visar lite attityd pga brunsten i alla fall? 

I morgon ska jag i alla fall börja med det svåra varvet så jag kan jobba igenom henne när hon inte hunnit bli trött. Ska även lägga in många åttor så att jag kombinerar det varvet som är bra och det som är dåligt. Jag hoppas verkligen på ett bättre pass i morgon! 
ISLANDSHÄSTRYTTAREN !

Tråkigt med sådana dagar men så man uppskattar dom bra dagarna :) Hoppas det går bättre idag och jösses vilket fint huvud hon har <3

Svar: Haha, ja det är så sant! Hoppas på fler av de bättre dagarna. Ja, hon är verkligen sockersöt! :)
Johanna

2017-07-26 @ 09:18:21
URL: http://islandshastryttarens.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?