En lugn måndag

Den här dagen var precis vad jag behövde efter en väldigt stressig vecka och en kaotisk helg. Ska bli väldigt skönt att varva ner lite nu och kunna fokusera på ridningen! Jag är ledig i morgon också sedan jobbar jag resten av veckan som jag tror kommer bli extra skoj ;) ! 
 
Efter att ha pluggat på förmiddagen (japp, ni läste rätt, jag har tenta i augusti..) så åkte jag sedan ut till stallet på eftermiddagen. Timmarna bara springer förbi när man är på ett nytt ställe och man träffa alla nya trevliga stallkompisar! Louise och Jossan (som bor granne med Smedjan) var också och hälsade på. Jag valde att ta en runda på den enorma och superfina ridbanan då jag faktiskt inte ridit Drífa på 1,5 vecka.. Skäms typ. Hon som absolut inte ska stå om det inte är en inplanerad vila... Så jag förväntade mig en riktigt planka till häst och mycket riktigt :P Haha, grisepassarn.. Men! Hon förvånade mig verkligen, och blev faktiskt mjuk och ren i tölten efter att ha "voltat" runt på ridbanan ett tag. Hon bjöd på en riktigt trevlig tölt på slutet vilket verkligen var oväntat med så lång vila och dessutom inga boots till hjälp. 
 
Nu ska vi bara komma igång regelbundet igen och sedan ska jag försöka göra upp en planering för vad som ska tränas då jag förtillfället i princip bara töltar och en gång i veckan arbetar henne i trav från marken. Jag känner att jag måste få in lite galopp träning och ha planeringen klar så jag vet vad jag ska göra när jag åker ut. Hur gör ni? Känner ni efter och tränar det ni känner för eller har ni en fast planering? 
 Så mycket glädje ♥
 
Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?