Hetsig vecka

Efter att ha jobbat helg går jag idag på en lång jobb vecka. Jag jobbar hela veckan utom torsdag inkl helgen och på torsdag är det ju dags för at flytta Drífa! I och med det är min enda lediga dag så ska jag ta mig ner till Falsterbo på eftermiddagen för att kolla lite hästar, gå runt på marknaden och jag hade väldigt gärna sett Magnus Skulasons femgångsclinik. Jag hoppas jag hinner med alla delarna ;) Är det någon läsare som också ska till Falsterbo i veckan?
 
Nu i samband med flytt har jag försökt gå igenom alla dessa hästprylar (herregud vad man hinner samla på sig saker..) och rensat lite. Jag har en liten hög där hemma som väntar på att läggas ut för försäljning. Vi har haft ganska så generöst med plats på Sularp men nu kommer jag nog få begränsa mig lite mer. Väskan nedan som egentligen är till för att bandage/lindor kommer få bli förvaring av alla dess flaskor jag äger.
 

Jag har även passat på att ta hem alla mina täcken och tvättat dem. Nu är dem rena och fina och ska bara impregneras. Har ett impregneringsspray som egentligen ska användas på markiser som jag hoppas gör susen även på täcken ;)
 
Drífa blir tyvärr lite lidande då det är långa dagar på jobb och mycket som ska fixas med flytten men det känns okej när jag tänker på hur härligt det kommer bli att börja träna på Smedjan med deras fantastiska träningsmöjligheter.
Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?