Oplanerad paus

Ojdå, som det har ekat här! Vet egentligen inte varför. Kanske bara blev helt slut över att gå på sommarlovet? Haha. I alla fall så rullar träning på med Drífa. Jag tycker verkligen hon gör framsteg men har känt mig frustrerad den senaste tiden över en del saker som jag kommer ta upp i ett annat inlägg lite senare. Det är mycket på gång nu och när allt står klart kommer jag givetvis berätta för er vad det är som händer.
 
Under tiden det har varit tyst här har jag hunnit med en vända till New York med min pappas familj och Simon. Tredje gången jag var där men det spelar liksom ingen roll, jag kommer nog aldrig bli mätt på den staden. Har fortfarande massvis jag vill göra där. Samtidigt tycker jag det är viktigt att inte hetsa när man är där, jag tycker att en av bästa upplevelsen är att bara gå omkring och "leva".
 
Jag och Drífa har även varit på en lektion för Josefin Birkebro vilket var helt okej tycker jag. Det är svårt att säga på bara en gång, dessutom när man delar lektion med en annan. Jag är i alla fall öppen för att testa en gång till! Så vi ska se om det går att ordna :)
 
Hoppas att er sommar har börjat bra trots det dåliga vädret.. ;)
 
Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?