Recap

Hur fantastiska är inte ni? Som trots min bristande närvo ändå kikar in här och kollar om jag skriver något? Ni är fina ♥
 
Drífa var på återbesök förra veckan. Hon såg väääldigt mycket bättre ut, markerade inte alls på vänster bak. Dock markerade hon på vänster bak i stället, i alla fall enligt veterinärens ögon, jag såg inte så mycket mer än att hon travde jävligt flott (!). Så vi behandlade igen fast i andra benet, vilket förhoppningsvis är sista gången. Kan säga att Drífa har varit så galet pigg. I lördags när jag skulle gå med henne i ridhuset blev det istället hon som drog runt mig i ridhuset. Hann knappt komma in förrän hon började springa, och jag i chock studsande efteråt.
 
Hennes överskotts energi gjorde mig tveksam i fall jag ens skulle komma upp på henne i onsdags, då vi fick lov att sätta igång med ridningen så smått. Hon förvånade genom att stå som ett ljus när jag hoppade upp. Ridningen i sig var ingen vacker syn, hon var stel och ovillig att lyssna på mina tygeltag. Jag vet att jag inte har rätt till att förvänta mig att hon ska vara fräsch efter dessa veckorna men jag förväntade inte mig att hennes beteende skulle vara så likt med hur hon var innan behandlingen. Dock blev det bättre, hon mjuknade en aning vilket var tröstande då hon innan behandlingen bara blev värre och värre under ett ridpass.
 
Idag har det varit underbart väder i Lund, första dagen på året då man verkligen kände att våren är på gång. Därför skippade vi ridhuset idag och höll oss på ridbanan och vägen bakom stallet. Vi tar det fortfarande lugnt och rider bara en kort stund så jag ville inte ge mig ut på tur. Måste säga att det kändes bättre idag. Hon kräver mycket ridning och väldigt mycket precistion, gör jag en parrering en sekund fel blir det pannkaka. Hon ar betydligt mjukare och villig att lyssna men jag känner verkligen att det är jobbigt för henne, så vi tar det lugnt. Återbesök på onsdag så får se vad de säger då :)
 
Kan säga att den prognosen gör livet lättare!
Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?