Typ sommarlov

Förtillfället ligger jag och chillar i en solstol hemma i Höllviken. Att vara hemma under sommarhalvåret är det bästa som finns! Snart ska jag och lillasyrra till deras stall och rida, jag får äran att rida mammas häst. 


Denna veckan har varit så chill. Var i Helsingborg i tisdags för att göra klart den sista inlämningen så jag har typ haft sommarlov sedan dess. Det enda som är kvar är två obligatoriska timmar på fredag nästa vecka. 

Värmen har ju även kommit på riktigt till Skåne, vilket är fantastiskt! Drífa tycker dock inte det är lika nice, hon påverkas en hel del av den. Jag försöker att rida antingen på morgonen eller kvällen när det är lite svalare. Sommarvärme

Torsdag och fredag har bjudit på riktig sommarvärme med temperatur på över 25 grader! Jag hängde på stranden i torsdags så Drífa fick vila i värmen och igår var jag ute sent på kvällen för tömkörning och longering ute i naturen. Det märktes att hon hade vilat två dagar på raken, hon var inte riktigt lika sammarbetsvillig som jag önskat, haha. Det gick för bi ett par som undrade om jag "tämjde" hästen.. Vet inte riktigt hur jag ska tolka det? Haha! Hon travade i alla fall på bra efter ett tag och när vi slutade var jag nöjd med henne.
 
Nu ska jag åka från jobb för att träffa Louise i stallet och då blir det mysig uteritt!
 


ISICUP @ Margaretehof

I morse startade, enligt mig, en av de bästa tävlingarna under året! ISICUP Sverige harsedan det startade - vad jag vet, arrangerats varje år på Margaretehof. Det är en internationell tävling med World ranking. Jag brukar alltid försöka åka dit och titta för det är en så rolig tävling med topp ekipage men i år har jag ingen möjlighet då jag jobbar hela helgen. Väldigt synd! Istället följer jag liveresultaten här
 
Extra spännande detta året:
~ Vem vinner T1 & V1 för YR? Förra året var det så jämt mellan Natalie och Filippa och detta året har Yrsa blivit YR vilket innebär ytterligare en som fightas om guldet. Hittade även Konrad, som arbetar för Magnus Skúlason, bland de startande i V1 och efter hans uttagning ligger han nu på en andra plats mellan Filippa och Natalie, så spännande! Yrsa är förresten struken i V1 uttagningen? Får se om hon ställer upp i T1.
 
~ V1 senior är alltid spännande, jag håller så klart på Helena och med tanke på att Eyo och Hlekkur inte är med ser det ljust ut! Tror det kommer stå mellan Helena och Filippa med Röst :)

~ F1 Magnus ställer upp med Fagri från Brösarpsgården, han red honom på en tölt clinic i höstas och jag gillade honom verkligen. Ska bli kul och se hur de placerar sig!
 
Någon av er som är där och kollar? Kanske rent av tävlar? ;)