En ny favvis i garderoben

Det finns verkligen många fördelar med att jobba på Hööks, som att man lär sig väldigt mycket och.. ja personalrabatten är ju inte helt fel ;) dock så blir "ha begäret" väldigt extremt vilket verkligen är en nackdel för min plånbok..
 
Nu har det varit så att jag faktiskt behövt ett par nya ridbyxor då jag faktiskt inte har ett par "vanliga" ridbyxor, jag har bara jättetunna eller softshell eller jodphurs. En annan nackdel med Hööks är att de ridbyxor jag gillar sitter inte bra på mig, antingen är det för tajt eller för löst och i de fallen de sitter bra om benen är de antingen för hårt åtsittande i midjan eller så hade jag kunnat få plats med betydligt mer, det finns aldrig något mitt emellan!!! jag blir faktiskt lite tokig... men sen är det kanske jag som har för höga krav på passformen? 
 
Jag har försökt att hålla mig borta från Pikeur bordet och dess skyhöga priser men tillslut kunde jag inte låta bli. Har haft så många kunder som berättat om den suveräna passformen så jag blev tvungen att testa. Tänk att första byxan jag provade, en 76 (dvs en lång 38), satt som en smäck! Alla modeller jag testade i storlek 76 passade (vilket inte brukar vara fallet i hööks egna, där får man prova flera olika storlekar). Jag fastnade för Lucinda modellen som satt helt perfekt, tajta figurnära men ändå så att dem inte tryckte och gjorde ont någonstans. 
 
Självklart kunde jag inte låta bli att köpa dem, inte när det skiljer så mycket i passformen.. Ja, det är mycket pengar men med tanke på hur ofta och hur länge jag har på mig mina ridbyxor så känner jag mig värd den komforten! Rekommenderar varmt er att testa ett par :)
 Jenny

Jag har ett par likadana, men tycker att de töjer sig efter ett tag och kasar ner. Var lika imponerad som du när jag provade i butik, men efter att ha haft dem snart 1 år kommer jag faktiskt aldrig investera i ett par Pikeur igen. :-)

Svar: Vad tråkigt! Säker på att du har rätt storlek?
Hoppas mina sitter där dem ska sitta :)
Johanna

2017-05-04 @ 16:31:37
Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?