ISICUP @ Margaretehof

I morse startade, enligt mig, en av de bästa tävlingarna under året! ISICUP Sverige harsedan det startade - vad jag vet, arrangerats varje år på Margaretehof. Det är en internationell tävling med World ranking. Jag brukar alltid försöka åka dit och titta för det är en så rolig tävling med topp ekipage men i år har jag ingen möjlighet då jag jobbar hela helgen. Väldigt synd! Istället följer jag liveresultaten här
 
Extra spännande detta året:
~ Vem vinner T1 & V1 för YR? Förra året var det så jämt mellan Natalie och Filippa och detta året har Yrsa blivit YR vilket innebär ytterligare en som fightas om guldet. Hittade även Konrad, som arbetar för Magnus Skúlason, bland de startande i V1 och efter hans uttagning ligger han nu på en andra plats mellan Filippa och Natalie, så spännande! Yrsa är förresten struken i V1 uttagningen? Får se om hon ställer upp i T1.
 
~ V1 senior är alltid spännande, jag håller så klart på Helena och med tanke på att Eyo och Hlekkur inte är med ser det ljust ut! Tror det kommer stå mellan Helena och Filippa med Röst :)

~ F1 Magnus ställer upp med Fagri från Brösarpsgården, han red honom på en tölt clinic i höstas och jag gillade honom verkligen. Ska bli kul och se hur de placerar sig!
 
Någon av er som är där och kollar? Kanske rent av tävlar? ;)
 
Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?