Ångest

Det är sjukt vad skolan hetsar förtillfället. Förra veckan gick i ett ögonblick, jag hann inte en enda kväll andas ut och koppla av. Det här med att ha häst, plugga på heltid och sedan jobba 30% är inte alltid helt lätt.. Idag har vi redovisat våra ledarskapstal med retorikvinkel och på fredag är sista inlämning för den här kursen. Jag åker hem till höllviken när jag kommit hem från stallet idag för att fira mamma, hon fyller 50 i morgon och vi ska åka över till Köpenhamn ❤️ nästa vecka är det ny kurs och som det ser ut nu har jag bara skola på tisdag (!!) så kanske jag kan hinna andas då?


Jag har massor jag vill berätta om men tiden finns som sagt inte riktigt till.. Har gjort utkast med rubriker som jag vill skriva om för att inte glömma bort.. Haha. Fick i alla fall paket levererat på jobb i helgen, bästa Louise hade varit och lämnar det till mig :) ni ska få ett bättre inlägg om det också 😚I all skolhets bjuder jag på tre bilder på min partner in crime, bästaste!


Fina läsare ♥

Hur fantastiska är ni inte?! Fast det ekar tomt här påverkar inte det hur många som kikar in och vill läsa, vilket värmer så mycket. Förra veckan skrev jag ju hemtenta onsdag, torsdag och fredag, och efter att ha producerat 1500 ord per dag har jag hållt händerna långt från tangenterna. Har kräkts bara på tanken av att skriva mer.. haha. Det värsta är att denna veckan ska jag skriva ett fördjupningsarbete så det är bara att sätta igång och skriva igen.. är minst sagt segstartad..
 
Skåne bjuder på kraftiga temperaturskillnader - med andra ord, allt är precis som vanligt! Igår var det snorkallt vilket resulterade i att allt vatten ute frös och i morgon såg jag att det skulle bli 10 grader plus igen.. haha. Uhipen är fantastisk, den andas så himla bra så man kan ha den alla dagar! Såg att snön redan kommit till många delar av landet och måste säga att jag är skitnöjd över att den inte kommit hit. Snö innebär i princip bara problem, det får max vara snö i en vecka kan jag tycka ;) 
 
Träningen rullar på som vanligt, Drífa blev ju behandlad för ca två veckor sedan och man märker att behandlingen nu "gått ur" kroppen och och är återställd igen. Hon känns himla fräsch i kroppen, nu handlar det bara om att få det "nya" signalsystemet att sitta bättre. Vi jobbar väldigt mycket på att hon ska vara med mig, hon har en tendens till att springa på som fan så fort signalerna är lite otydliga och hon inte riktigt förstår. Jag ska försöka få tummen ur röven och lägga upp lite förslag på övningar som vi övat på sista tiden :) 
 
Haha, lille fisen i sitt väldigt lila täcke ;)