Fina läsare ♥

Hur fantastiska är ni inte?! Fast det ekar tomt här påverkar inte det hur många som kikar in och vill läsa, vilket värmer så mycket. Förra veckan skrev jag ju hemtenta onsdag, torsdag och fredag, och efter att ha producerat 1500 ord per dag har jag hållt händerna långt från tangenterna. Har kräkts bara på tanken av att skriva mer.. haha. Det värsta är att denna veckan ska jag skriva ett fördjupningsarbete så det är bara att sätta igång och skriva igen.. är minst sagt segstartad..
 
Skåne bjuder på kraftiga temperaturskillnader - med andra ord, allt är precis som vanligt! Igår var det snorkallt vilket resulterade i att allt vatten ute frös och i morgon såg jag att det skulle bli 10 grader plus igen.. haha. Uhipen är fantastisk, den andas så himla bra så man kan ha den alla dagar! Såg att snön redan kommit till många delar av landet och måste säga att jag är skitnöjd över att den inte kommit hit. Snö innebär i princip bara problem, det får max vara snö i en vecka kan jag tycka ;) 
 
Träningen rullar på som vanligt, Drífa blev ju behandlad för ca två veckor sedan och man märker att behandlingen nu "gått ur" kroppen och och är återställd igen. Hon känns himla fräsch i kroppen, nu handlar det bara om att få det "nya" signalsystemet att sitta bättre. Vi jobbar väldigt mycket på att hon ska vara med mig, hon har en tendens till att springa på som fan så fort signalerna är lite otydliga och hon inte riktigt förstår. Jag ska försöka få tummen ur röven och lägga upp lite förslag på övningar som vi övat på sista tiden :) 
 
Haha, lille fisen i sitt väldigt lila täcke ;) 
 
Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?