Lugn vecka

Såren i Drífas mun har lugnat ner veckan. Ganska passande då jag jobbar en del mitt i veckan istället för helg och dessutom är det tenta nästa vecka. Jag bör sitta med näsan i böckerna men min självdisiplin är inte att skryta över.. Jag gör allt annat än vad jag behöver när jag är hemma.
 
I måndags fick jag låna Alice micklem multibridle och kunde därför rida bettlöst. Jag har noll koll på hur man faktiskt rider bettlöst sådär därför lät jag tyglarna hänga och använde dem bara när jag behövde styra. Jag kände mig som en riktig nybörjare i början när jag bara lullade omkring i ridhuset bredvid Alice och hennes fina hingst. Men efter ett tag kom jag på hur nyttigt det faktiskt var och vilket resultat de senaste veckornas träning gett! Jag har aldrig kunnat rida henne med sätet på det viset. Tror minsann det hade varit nyttigt för oss att rida så lite oftare ;) Det är en bra check på hur väl sätet fungerar.
 
I morgon blir det nog samma visa igen och har jag tur så kan jag få rida med bett på lördag. Det är så jobbigt att inte kunna hoppa upp och rida "på riktigt" nu när man känner att det går framåt i utvecklingen. Men som sagt, detta är jättenyttigt och jag beundrar verkligen de som rider bettlöst, det är riktigt svårt!
 
Bästa fisen ♥
 
 
Förresten, är det något specifikt ni vill att jag ska blogga om? I så fall är det bara att säga till så ska jag göra mitt bästa :)
 
Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?