Min Alice ♥

Från en dag till en annan så bestod helt plötsligt typ 50% av dagen av Alice, haha. Hon bara döck upp och fick en självklart plats i dagen. I alla fall, det började med att Pernilla undrade om jag kunde tänka mig att byta box då Drífas första box var en hingstbox, det skulle nämligen komma ett nytt ekipage till stallet. Hon berättade om Alice och sa att hon nog pluggade samma som jag, bodde i Lund och att hon hade BIL. Min första tanke var att bli vän med henne och försöka få åka med till stallet lite, haha. Men asså vem kunde ana att vi skulle funka så bra ihop? Första gången vi träffades sa det bara klick och vi blev så bra vänner! Känns nästan som när man var tonåring och man blev bästis med någon över en natt... Haha. 
 
Alice flyttade ner hit från Stockholm för att börja plugga, och yes, hon pluggar på samma ställe som jag så vi ses faktiskt även i skolan ;). Gumi kom ner till Skåne i anknytning till GK SM där Johanna Elgholm tävlade honom. Innan Alice flyttade ner hit så hade hon Gumi på Edeby där hon även jobbade. Jag är lite kär i Gumi, jag tycker han är en fantastisk hingst då han är guuuda snäll i hanteringen - precis som en hingst ska vara! Alice hjälper mig supermycket med Drífa, vilket är helt underbart. Jag känner att jag verkligen behöver all hjälp jag kan få och Alice är så himla duktig. 
 
Haha, gulle Gumi ♥
 
 Judit-Karin

Inte förvånad att det funkar bra att hänga med Alice! Så trevlig och rolig att hänga med! Hälsa från gamla stallkompisen och roomien <3 (och kanske försök övertala henne att börja blogga också)

Svar: Haha, det ska jag :)
Johanna

2017-10-25 @ 19:16:31Alice

Alltsååå <333333 PUSS PÅ DIG!!

Svar: 😘😘😘😘😘
Johanna

2017-10-25 @ 20:25:19Hanna

Ååh vad kul med Gumi! Har själv en häst efter honom så nu blev jag extra nyfiken haha😉😍

Svar: Ska ta lite bilder på honom så du får se! Har du frågor så kan jag vidarebefordra 🤓 han är så fin! Nästa lynnet, hade verkligen kunnat tänka mig anvönda honom :)
Johanna

2017-10-26 @ 07:50:36
Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?