Skilja på "vilja ha" & "behöver" ;)

Tänkte skriva ytterligare ett inlägg om vad man kan hitta på Hööks just nu! Tänkte visa er lite saker som jag gärna hade velat köpa men som jag till största del inte behöver ;) Kan verkligen komma på mig själv med att gå och pilla på vissa saker, haha! 

Det finns massor med saker hos oss med ludd.. Både fake ludd som på bilder till vänster och äkta fårskinn som på bilden till höger. Jag kan inte låta bli att tycka att allt med ludd är så himla mysigt. Det svarta luddet är till för att ha under tömkörningsgjorden och den andra är till för att ha på sadelgjorden. Luddet till tömkörningsgjorden hade jag kunnat köpa för där har jag faktiskt inget men sen får hon heller inte skav eller liknande. Tror inte luddet till sadelgjorden kommer få sadeln att ligga still ;) & hon har inga problem med skav där heller.. Så nä, finns nog ingen anledning att köpa något av dessa. 
 
Vad tråkig den här bilden blev.. I alla fall, vi har fått in massor av kläder från Ariat och de är verkligen toppen! Jämför med Pikeur så är dessa kläder mer funktionella. Just dessa tröjorna är medel varma, finns en tjockare variant, och med lite längre ärmar med hål för tummen. Jag gillar verkligen dem! Tycker Hökks har lite dåligt med funktionskläder så kollektionen kompleterar bra :) Den här hade jag faktiskt kunnat behöva! 
 
Asså ja, hur onödig är jag egentligen? Den lilla whitebordtavlan är ju förjävla onödig egentligen men jag inbillar mig att den skulle vara bra på min boxdörr... Stigbyglarna är jag nyfikna på. Det är ju en billig kopia på Sprengers Bow Balance och jag har testat att rida med dem innan och jag gillade verkligen dem. Om dessa ger samma effekt kommer man ju väldigt billigt undan, 599 istället för 1699...
 
Jag levde i min Uhip kappa förra året och nu går jag såklart och drar i jackan.. Det hade ju varit nice och ha den också..? Jag är dessutom väldigt trogen mina Pikeur byxor. De är väldigt nice förutom att de drar till sig en massa damm men det gör ju allt annat också. I alla fall tänkte jag tipsa er kära läsare, köp barn storlek! De går "bara" på 995 kr istället för runt 1000. Jag är en klassisk 38, men har 76 (långa ben) i Pikeur och i barn kommer jag i en 170 men föredrar 176 så jag kan andas. Testa! Sjukt ekonomiskt. 
 
Bilden missvisar den bruna jackan. Den är typ mulvadsfärgad och då glansig.. Så lyxig! verkligen superduper fin. Hade dock blivit galet skitig.. & så är jag lite mer för funktion ;) Så Uhipen kommer helt klart före här. 
 
Är det något ni är nyfikna på i sortimentet? :) 
 Anna & Trú frá Reykjavik

Tyckte om jackorna på sista bilden, fast velat ha utan pälsen eller mörkare päls! Vitt fluff är nog inte vitt så länge i stallet, haha!

Svar: Haha näää det är väldigt sant! De lär bli skitiga direkt ;) Dessutom väldigt korta.. Vill hålla min rumpa varm ;)
Johanna

2017-10-20 @ 19:39:45
URL: http://www.annaochtru.blogg.seAnonym

Ordet för vill ha och behöver kallar jag villhöver haha 😉😅

Svar: hahaha, väldigt bra ord ;)
Johanna

2017-10-22 @ 19:45:39emma

alltså jackan längst ned från pikeur är ju magisk!

Svar: Eller hur är den 😍
Johanna

2017-10-24 @ 08:51:44
URL: http://islycka.blogg.se
Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?