Hemma ♥

Jag har verkligen haft en fantastiskt vecka i Kroatien med mina fina vänner men oj vad jag saknade mina favvisar här hemma! Haha, är det typ ett tecken på att man börjar bli gammal? Att man längtar hem till sin lilla familj? Pojkvän, katt och Drífisen ♥ Borta bra, men hemma bäst! 
 
Skolans sista år har dragit i gång och det känns underbart! Jag vill verkligen bara bli klar nu så jag aldrig i hela mitt liv behöver plugga igen.. Haha. Drífa har även fått komma in på box och jag känner mig faktiskt väldigt nöjd att allt återgått till vardagsrutinerna, även fast det är i ett nytt stall. Jag måste säga att jag verkligen stormtrivs i det nya stallet, allt passar verkligen perfekt in med hur jag vill ha det! 
 
Jag har hunnit rida Drífa två gånger och jag har varit så positivt överraskad, hon känns verkligen trevlig! Josefin Birkebro kommer till gården på måndag vilket ska bli väldigt kul :) Hon har fått trava på volten ett pass. Jag var dum nog och försökte blanda in tömkröningstömmarna för jag tyckte det var dags men ajaj vad jag fick äta upp det där. Slutade med att hon bara töltade runt, runt, runt.. Får helt enkelt backa och börja om från början där. Jävligt surt med tanke på hur långt vi kommit. Idag "red vi från marken" och där överaskade hon igen med massor av härlig energi och sammarbetsvilja! Håller tummarna på att det fortsätter så här :) 
Tillbaka i sadeln! 
Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?