Drömkväll!

Det gick från minusgrader och underställ till +18 grader och tunna tröjor på mindre än en vecka! Hur märkligt vädret än är så älskar jag det! Våren är den bästa tiden på året enligt mig. Lagom varmt för att träna hästar och så älskar jag när träden slår ut. Ikväll har det varit helt vindstilla och det var riktigt varmt och behagligt ända till solen gick ner. 
 
Jag fick superduper hjälp av Alice idag under hela ridpasset - det var precis vad vi behövde. Som vanligt låg mest fokus på min sits och inverkan men även såklart på att Drífa skulle bli så balanserad som möjligt. Jag vet att det är ett jävlans tjat över min sits men det blir verkligen bättre och det är så himla kul! Idag fick jag verkligen till positionen på händerna och kände vilken enorm skillnad det är på att ge signaler med hela armen eller bara genom att vara rörlig i handlederna. Jag känner även att jag fått bättre kontroll på sätet och låta rörelserna vara i höften, jag behöver fortfarande få bättre koll på mina sittben dock.... Men i alla fall så gick Drífa så himla bra på slutet! Hon kom upp så fint framför mig och även fast jag måste vara noga med att rida i vart enda steg så bjöd hon på en riktigt bra ridkänsla, & hör och häpna: när jag red på fyrkanten så kändes det bra! Lite vobblig men mkt bättre då hon inte alls sprang ifrån mig. 
 
Planen för i morgon är att skritta ut, bara låta henne traska på och pusta ut. Dock ser det ut som om Skåne ska bjuda på kallare väder och halvstorm så vi får se hur långt vi kommer! Hoppas ni också har haft en fin vårdag vart ni än håller hus ❣
 Läääängtar efter detta!!Emma

sv; Låter roligt att jobba på Hööks, jag gillar också Hööks ridbyxor, har några stycken därifrån. Dock var det några jag köpte som var supersköna men hade väldigt dålig kvalite så jag fick lämna tillbaka dem. Så himla synd då det var min favoriter :/ Men andra modeller jag haft är riktigt bra! :D

Svar: Åh nej vad tråkigt att höra :( tur det bara var ett par och att de andra har håller bra kvalite 😌
islandshastpanaset.blogg.se

2018-04-10 @ 17:15:08
URL: http://nouw.com/emmaolssonYlva

Det låter grymt spännande med din sits och utveckling av denna, kan du inte ta foto för att visa med bild hur du sitter? Hade velat lära mig!

Svar: Oj, det har jag inte tänkt på men DDT kan vi nog ordna!
islandshastpanaset.blogg.se

2018-04-12 @ 21:26:55
Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?