Drömmigt! 😍

Jag fĂ„r verkligen mer och mer kontroll över min kropp och jag behöver inte tĂ€nka lite mycket pĂ„ placering av kroppsdelar utan det kommer mer naturligt nu vilket gör att jag har lĂ€ttare att fokusera pĂ„ hur hĂ€sten gĂ„r. DrĂ­fa har varit inne i en liten snigel-period. Hon har börjat anvĂ€nda kroppen rĂ€tt och har nu mycket lĂ€ttare för att lĂ„ta rörelserna gĂ„ igenom hela kroppen, men det har varit sĂ„Ă„Ă„ jobbigt och dĂ€rför har det gĂ„tt i snigeltakt hur mycket man Ă€n driver 😉 Men hon blir verkligen starkare för varje ridpass vilket ocksĂ„ resulterar i mer och mer energi.
 
IgÄr hade jag en magisk ridkÀnsla! Jag lyckades pÄ nÄgot vis inte bromsa med hÀnderna utan istÀllet "tÀnka framÄt" utan att hon gick emot nÀr vi red pÄ fyrkantsspÄret!!! Min comfort-zone har heltklart blivit pÄ volten dÀrför dÄ har jag mycket bÀttre kontroll och hon Àr med och lyssnar pÄ mig i vart enda steg. NÀr jag dÀremot gÄr ut pÄ fyrkantspÄret kan hon bli lite kaxig och försöka springa ifrÄn mig och försöka "vingla" mig ur balans. Men sÄ har jag förstÄtt hur jag fÄr "hÄlla igen henne" och sedan jag börjat göra det sÄ har hon slutat kaxa och skÀrpt till sig vilket resulterade i att vi dansade omkring pÄ fyrkantsspÄret igÄr! Nu var ju inte min kÀra Alice aka trÀnade dÀr sÄ det behöver inte sett lika fint ut som det kÀndes men ÀndÄ! Hon var lÀtt i handen och gjorde som jag sa, det var fantastiskt! 
 
Älsklingen! I nytt bett dessutom😏 Ska berĂ€tta mer om FAGERBITS sĂ„ fort jag ridit lite mer pĂ„ det!Elisabeth

Hej!

Vill pÄpeka att det Àr skadligt för IslandshÀsten att hela tiden ridas pÄ böjt spÄr. Deras senor och leder Àr inte gjorda för det. DÀrför gör du din hÀst en stor tjÀnst om du Àr ute pÄ fyrkantsspÄret.

Det bÀsta hade varit att rida ut. Tror det hade löst mÄnga av de problem ni verkar ha i ridningen. Dessutom kommer bÀttre framÄtbjudning om de Àr ute i naturen istÀllet för i en trÄkig ridbana. HÀstar Àr djur och har kÀnslor, dÀrför Àr det bra om man kan variera deras trÀning sÄ de tycker det Àr roligt att trÀna. Just nu tror jag inte Drífa tycker det Àr sÄ roligt eftersom ni verkar traggla samma sak pÄ samma sÀtt hela tiden.

Bara nÄgra tips. Absolut inte menat som kritik.

Svar: Jag kommer svara pÄ denna kommentar i ett inlÀgg :)
islandshastpanaset.blogg.se

2018-04-04 @ 12:19:33
Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihÄg mig?