Hejhej! 👋

Jag är inne i en fas där dagarna typ flyter ihop, det är som ett mantra som går på repeat: gå upp, kandidatuppsats - stallet - gå och lägga sig. Det finns inte riktigt tid för något annat, eller i alla fall inte ork när den första "lediga" stunden är vid tidigast 21 på kvällen. Tur att Drífa gör framsteg och allt är frid och fröjd på den fronten! Det är verkligen fantastiskt vilken energiboost det är att åka till stallet nu för tiden. 
 
& vad är det egentligen jag skriver kandidatuppsats i? Utan att tråka ut er så kan jag kortfattat beskriva det med att vi skriver om konflikten mellan olika sorts leveranser, från e-handel ut till kund. Jag pluggar nämligen Logistic Service Management men skriver kandidatuppsats i Service Management, vilket måste vara grundpelen i uppsatsen men genom att titta på leveranser kan jag kombinera ämnet med Logistiken. Det ska bli så jädrans kul att ta examen nu, jag är så trött på att plugga(det är inte riktigt min grej)! Vad blir jag när jag tagit examen då? Mja jo, den som visste det ;) Haha. Enligt utbildningen så ska jag bli utbildad logistik chef men det är ju inte en tjänst man får som första jobb men tanken är väl att man ska ha de kriterier som krävs och när man får lite erfarenhet från andra tjänster så är det betydligt mer rimligt (: 
 
Hoppas alla mår bra och - om det blåser lika mkt hos er som här nere - att ni inte blåser bort! Till helgen ser det ut som vindarna ska chilla lite så då ska jag försöka ta mig ut i skogen med fisen 😍
 Längtar så till allt blir grönt!Louise

Längtar så till det blir "riktig vår"
Finns det något bättre? Man blir full av energi och hästarna får sommarpäls. Underbart!

Svar: Jaaa, det är uuunderbart 🤩
islandshastpanaset.blogg.se

2018-04-13 @ 13:00:27
Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?