Jogging i korallen 👌

Idag valde jag att lÄta Drífa bara jogga lite. Det var faktiskt första gÄngen sedan i höstas som vi var ute i korallen! Det har ju varit sÄ Àckligt vÀder sÄ jag har inte kÀnt att det funnits en anledning till att gÄ in dÀr sÄ de tillfÀllena hon trÀnats frÄn marken har hon longerats i ridhuset. TillfÀllena har vÀl inte varit jÀttemÄnga denna vintern ska jag erkÀnna.
 
Men assĂ„! Fisen bjöd pĂ„ sĂ„n suprise idag! Det var en helt annan hĂ€st som travade runt mig Ă€n den jag sĂ„g i korallen i höstas. Det fanns inga balansproblem, innan har hon behövt nĂ„gra varv för att mjukas upp och bli i balans och helt ren i takten, idag var det klockrent redan frĂ„n början! Dessutom bjöd hon pĂ„ swung och tryck i steget. Jag brukar alltid stĂ„ och dreglar över Gumi nĂ€r vi slĂ€pper honom lös för han gĂ„r med en sĂ„ perfekt överlinje utan att vara inspĂ€nd och idag kunde jag stĂ„ och dregla över min egen! Okej, inte en perfekt övernlinje som Gummsans men pĂ„ sĂ„ god vĂ€g! Speciellt i högervarvet dĂ€r pannan tĂ€nkte fram hela tiden. Det Ă€r kul att fĂ„ ett sĂ„ bra kvitto pĂ„ trĂ€ningen, att Ă€r hĂ€sten vĂ€lbalanserad sĂ„ gĂ„r den rĂ€tt utan att behöva anvĂ€nda inspĂ€nningar eller annat hjĂ€lpmedel. Tack finafinabĂ€sta Alice, vad hade livet varit utan dig ?! Hade aldrig kommit hur utan henne ❀
 
Att hon blundar pÄ ungefÀr alla bilderna man tar, eller att hon stÄr fram med ena bakbenet och trycker ut magen sÄ att hon ser smygfet ut, vad gör det nÀr man Àr sötast i stan ?!
Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihÄg mig?