Movie Time

Hej Finisar! För ett tag sedan lovade jag er en video från ett träningspass och nu ska ni få kolla på den! Fick förresten en jävligt tråkig kommentar förra veckan om att denne "Anonyma" läsaren hade sett en video på Drífa på Island och då inte hade några problem med traven. Snälla, ska du ha den attityden så har du inget här att göra. Jag vill att alla ska ha god ton och är det någon som undrar något så får ni jättegärna ställa frågor! Men snälla, skippa de nedvärderande kommentarerna och lägg energin på något gott istället. 
 
I alla fall, denna video är inte inspelad för att ni ska få se någon flott häst utan den är verkligen bara filmad ur ett helt vanligt träningspass. På så sätt så får ni se hur hon ser ut nu och så kan ni få ta del av resan vi gör - för jag planerar att lägga upp fler ;) Just detta ridpasset gick Drífa själv med handbromsen i och när hon inte bjuder fram naturligt går det inte att försöka få henne att vinkla bakbenen osv för att få henne komma upp i manken (som var den egentliga tanken med detta ridpasset). Istället lyssnade Alice (som rider) på henne och fick tänka om ridpasset och försöka få fram balansen som var vääldigt långt bak i början ;) Huvudprio är: 
 
- Att vara med Alice, att inse att den farliga stubben på andra sidan staketet inte komma hoppa in och äta upp henne. 
- Svara på hjälper(vilket hon blivit såå mkt duktigare på!) 
- Och framför allt INTE hänga i tygeln. 
 
Det är med andra ord vääldigt mkt basic ridning men det är verkligen superviktigt att grunderna sitter innan man ställer för höga krav. Det får ta sin tid! Gör man inte grovjobbet med grunderna så kommer man en dag stå där och ångra sig ordentligt ;) & ja lite grispass bjuds det på ibland ;) Men hon blir klart bättre mot slutet av ridpasset! Och ni får ursäkta hur jag filmar....... haha, har telefonen på fel håll och sen blev den hel konstig när jag - icke datorkunnig - redigerade ihop klippen.. Lovar att jobba på det till nästa gång ;) 
 Natalie

Vilken paddock! #avundsjuk

Svar: Ja den är fantastisk :)
islandshastpanaset.blogg.se

2018-02-19 @ 22:30:47
URL: http://www.natalieeriksson.comElla

Men vad kul med en video! Det ser trevligt ut tycker jag :) Och vilken härlig ridbana som någon skrev!

2018-02-23 @ 06:49:16emma

det ser härligt ut :)

2018-02-23 @ 20:12:45
URL: http://islycka.blogg.se
Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?