Influensa skit

I måndagskväll fick jag obehagligt ont i halsen och dagen efter var febern ikapp. Tyvärr mår jag inte mycket bättre idag men jag hoppas innerliget att det vänder i morgon, jag är så uttråkad! 
 
Alice har en ängel (som vanligt) och ridit Drifa denna veckan, inte för att jag varit dåligt utan för att Drifa behöver det. Alice är så duktig och vet vad som ska göras i olika situationer. Drifa kan verkligen pendla från ridpass till ridpass hur hon beter sig och det kan göra en så osäker på hur man ska hantera henne. Därför är det toppen bra att Alice rider henne nu så hon lär sig rätt signaler hela tiden. 
 
Tanken var faktiskt att filma lite igår, då Skåne bjöd på sol och vårfeeling, men lilla divan bestämde sig för att bete sig som en otyglad unghäst... suck. I början när Alice red tänkte jag "vafan är det jag köpt?", well obviously ett sto ;) Hon hade visste glömt hur man stannade, svänga och grisepass var det enda gångarten hon förstod sig på. Men som sagt, Alice är duktig och konsekvent, hon låter allt ta sin tid (jag hade tappt tålamodet efter tio min..) och hon blev en helt annan häst i slutet av passet. En häst jag gärna filmat men det hade skymmat så pass mycket att min svarta häst hade varit väldigt svår att urskilja i mörkret ;)
 
Ska bli spännande och se vad lillskiten bjuder på i morgon! 
(null)
 
Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?