"Paus"

Passet för Josefin gick bra i måndags. Eller, ja, helt okej! Hon var inte alls lika stressig som hon var under förra lektionen. Dock blev jag helt knäckt passet efter lektionen. Hon var sååå stressad, jag kunde knappt svänga för hon bara sprang omkring. Det hade gått så himla bra passen innan lektionen så jag bröt ihop mentalt, det är så jävla jobbigt när det bara rasar sådär. 

Detta fick såklart mig att tänka efter. Precis som Ella skrev i en kommentar till mig så ska ju en tränare inte göra hästen stressad och även om senaste senaste ridpasset kändes okej så gjorde inte passet dagenefter det. Det var faktiskt lika dant förra gången, jag fick ägna hela passet till att få ner henne på jorden och få henne att lugna ner sig. Jag känner att om man får igenom något under ett ridpass(vilket väl är hela grejen med att träna för tränare) så ska passet efter kännas väldigt bra. Därför kom jag fram till att jag ska pausa från Josefin, jag ska fokusera på att få en lugn, trygg och mjuk häst - ridkänslan blir så mycket bättre då. 

Tacka gud att jag har Alice, jag hade inte klarat detta utan henne. Det fantastiska är att hon verkligen fattar Drifa och vet vad som är bäst för henne. Hon red henne i torsdag och det var fantastiskt att se, hon var så fin! ❤️

Asså 😍🤩 finaste i världen ❤️
Ella

Det låter vettigt! 😊 Snyggt pannband förresten 😍👌🏻

Svar: Jaaaa, det känns bra faktiskt! Åh ja det är så fint! Fick hem det i torsdags 🤗😍
Johanna

2018-01-20 @ 21:06:29Louisa

Jag hade samma problem efter o ha ridit för Josefin :( superfin på lektionen men dagen efter en okontaktbar häst....riktigt märkligt, va en till i stallet som upplevde precis samma.

Svar: Ja, jättemärkligt... och inte alls trevligt! Jag sitter ju hellre på en mjuk mindre flott häst och får en härlig ridkänsla än att sitta på en spänd och stressad men flashig häst!
Johanna

2018-01-20 @ 22:06:26Www.natalieeriksson.com

Testat att rida för Mette? :) Håller med E, hade inte heller ridit för någon som stressar min häst. Kommer hålla mig till Niels och Karin.G med V! Gillar dem båda & de kompletterar varandra. Det viktigaste är att hitta nån som passar en själv :)

Svar: Ja :) jag har ju ridit för Niels och det passade verkligen inte drifa... jag lärde mig men det resulterade i en spänd/tung passråtta 😂 kommer hålla mig till Alice nu då jag kan få hjälp hela tiden och om det går att lösa med Johanna så vill jag verkligen det 🤗🙌🏻
Johanna

2018-01-20 @ 23:20:10
Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?