Vårkänsla?

Ny vecka! & en riktigt tråkig inledning på den.. vädret idag är förjävligt. Jag som fick värsta vårkänslan förra veckan, men det kanske är lite för bra för att vara sant med tanke på att det fortfarande är januari. Man får ju räkna med att hela feberuari kommer var trist också. I alla fall så fick förra veckans vårkänslor mig att bli sugen på vårkläder! Jag är såå sugen på att ta på mig lite snygga ridkläder, väldigt sugen på att dissa mina softshell ridbyxor som inte sitter lika bra som mina vanliga. 
 
Jag är så sugen på en väst! Det känns verkligen som ett toppen plagg till våren och hösten och kanske till och med sena sommar kvällar? Blir denna sommaren som förra så hade man kunnat använd västen varje dag ;) Använder ni väst? 
(null)
Här är en väst från JH Collection som är på rea just nu, ordinarie pris ligger på 700 vilket jag tycker är lite för bra för att vara Hööks.. Men om den är kvar när det är halva reapriset så kanske den är värd sitt pris ;) Pikeur västen är ju rena drömmen. Det är samma modell som jackan som ja la ut här i höstas, den är faktiskt på rea nu hos Agersta och går för under tusenlappen! Jag tycker den är så himla fin men är lite kluven om jag tycker den är för fin ;) 
 
(null)
Den första svarta västen här kommer från Equestrian Stockholm. Jag tycker den är väldigt stilren och snygg, nedsatt till 499 just nu. Den andra är från CRW och säljs för ett mer rimligt pris: 399! Jag har inte jobbat i helgen så jag har inte känt på  den än men det är samma modell som min Digby jacka och den gillar jag verkligen. Är ganska säker på att det är denna som kommer följa med hem. Enda nackdelen är att den inte tål något regn, men å andra sidan rider jag aldrig ute när det regnar ;) Vilken är er favorit?Sofie

Jag behöver också en väst (fast kanske mer en ny jacka, vi kommer nog ha vinter några månader till...) Har kollat på den bruna från Hööks, men de som fanns var liksom "sneda" (alltså linjerna på bägge sidor av dragkedjan linjerade inte).. Kanske något produktionsfel på just dom? Men den bruna från Pikeur var riktigt snygg!

Svar: Hmmm... har inte märkt det själv och vi i butikerna har inte fått något info om det faktiskt! Konstigt! Ja, hittade den i en butik nära mig och kom fram till att den var lite väl fin för mig ;)
islandshastpanaset.blogg.se

2018-01-31 @ 20:02:11
URL: http://blogg.islandshestar.se
Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?