Vi kämpar vidare!

Förtillfället känns det som att hjälperna sitter lite bättre, men det är fortfarande en bit kvar. Jag blir mer och mer nöjd med henne i skritten, där hon har gjort stora framsteg gällande hjälperna. Jag behöver i princip bara sitta till för att göra halt och hon är väldigt ridbar. Tölten är vi efter i.. jag tog mig såklart lite vatten över huvudet och testade lite nya saker och känner nu att takten blivit sämre men tycker dock att lydnaden är okej. Ibland är lägger hon dock i gasen lite väl mycket och är lite svårbromsad men hon skärper sig ganska snabbt när man säger till henne. 

Jag har i alla fall tagit ett steg vidare och det är att få henne att mjukna i ländryggen. Jag vet att takten kommer bli bättre av att flytta henne men det finns ingen vits med att försöka flytta och hon inte svarar korrekt på halvhalt och skänkel därför har jag tagit det steg för steg. Nu när de två momenten fungerar helt okej försöker jag få henne att böja sig för att hon blir väldigt lätt rakstäld. 

I detta fallet försöker jag skita i hur det ser ut för att kunna hålla reda på allt - jag går helt enkelt efter att hon gör rätt. I skritten är hon suuuperdukrig och så fort jag började böja igenom henne så kände jag vilken skillnad det gjorde för överlinje och balans - formen och bärigheten kom mycket mer av sig själv. Nu tragglar vi samma sak i tölt men det är så mycket svårare, så klart. Det har inte varit så jättemycket resultat de senaste två passen när vi övat på detta men det får ta sin tid ;) 

Däremot så kan jag berätta för er att det håller på att hända lite spännande saker! Jag kommer ingå ett sammarbete men än så länge är det hemligt ;) jag berättar såklart för er så fort allt är klart! 

(null)

& hur glad blir man inte när man ser det här?! Jag skulle äntligen rida ut igår, när jag för en gångs skull hade möjlighet att åka ut när det är ljust, men vad händer? Jo det pissregnar och bokstavligt talat blåste på tvären ... 😭
Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?