Fullrulle!

Skolan är visserligen slut och jämfört med de sista veckorna i skolan så är dessa veckorna inget som går att relater till det ;) Men det händer saker ändå! Förra veckan fick jag punktering på min "pendelcykel" som jag cyklar med från bussen till stallet så jag har fått gå sträckan i helgen.. I måndags blev jag sjuk.. måste fått någon släng av matförgiftning för det gick över relativt fort men det hela förstörde i riksplaneringen för Drifa så passet igår var inte underbart om man säger så.. hon ska helt klart hållas igång och inte vila sådär 4 dagar på raken.

Idag var jag även inne i Malmö och skrev på papperna för min nya anställning! Jag som trodde jag skulle få njuta av tre veckors semester i sommar.. hehe, så blev det inte nä! Utan jag kommer jobba på mitt nya jobb för infasning när jag är ledig från Hööks. Så det innebär att jag kommer säga hejdå till det bästa extra jobbet (jag haft i mitt liv) i mitten av augusti. Faaatta vad mycket jag kommer handla innan jag slutar! Haha... r.i.p älskade personalrabatt! 
Himlen bjöd på sjukaste vackraste skenet i söndags kväll ❤️🌞Bits by Fager

Det är säkert flera av er som är bekanta med Fagerdesign och deras superfina nosgrimmor som går att byta ut. Ni kanske även har hört att Fager ska lansera bett? Jag vet faktiskt inte om jag har delat med mig av några bilder på de kommande betten här på bloggen? Jag har bjudit på några smakprov på min Instagram: @johannakrausche. Louise som är namnet bakom Fager är en av mina bästa kompisar och hon har gett mig möjligheten att testa en hel del bett innan de kommer ut till försäljning. Nu har jag i drygt 2,5 månad varierat mellan tre olika sorters bett och måste säga att jag är toknöjd! Drífa trivs superbra på alla tre. Det finns mängder med finnes i dessa bettet och jag lovar er en video/vlogg med beskrivning av dessa bett! Det som är så amazing nu är att produkterna kommer lanseras SNART! & då menar jag väääldigt snart! Jag har ju bara fått testa en minibråkdel så det ska bli så himla kul att få se och testa allt annat spännande. Det kommer komma hur mycket som heeeelst!
 

Gå in HÄR för att komma till deras hemsida, där hittar ni även länk till fagers facebook- och instagramsidor där ni får reda på alla nyheter!


JH Sellano

Som sagt köpte jag ett par nya rid/stallskor på Hööks rea. Jag har den senaste tiden sprungit runt i ett par slitna gympaskor, så pass slita att min lilltå tittar ut emellan åt - skandal! Jag har dock problemet att jag har långa väldigt smala fötter och därför sitter majoriteten av de olika skomodellerna mindre bra på mig. Det glappar i princip alltid någonstans.
 
Jag har under en tid på jobb spanat på JH skon Sellano. Det är ganska många kunder som väljer bort dem för att de tycker den är för trång så därför beslöt jag mig för att testa den och mycket riktigt så passade den perfekt ;). Sen har jag gått och funderat över om jag verkligen ska ha dem eller om jag ska köpa en Ariat sko som jag vet har suverän kvalitet. När JH skon sedan kom på 40 % rea kunde jag inte motstå! Fördelen är att det finns matchande chaps att köpa till sen, för ibland hade jag önskat slippa dra på ridstövlarna..
 
Blev ett par i brunt läder! Har blivit helt frälst på brunt på den sista tiden.. Måste säga att outfitten blev lite snyggare nu när jag bytte ut mina gympaskor! Haha.