Nu blickar vi framåt!

Nu kan jag äntligen andas ut! I tisdags tog jag examen och med en godkänd kandidatuppsats och ingen tenta efter mig är jag helt fri! Aldrig mer skolan vilket känns helt jävla fantastiskt! Som det ser ut nu så kommer sommaren bestå av lite strö jobb på Hööks men mesta dels ledigt - hur underbart !? Som jag ska njuta av detta, om det nu håller i sig ;)
 
Nu när alla måste blivit betydligt färre tror jag bloggen kommer komma till liv igen! Jag tycker det är jättekul att skriva här så länge jag känner för det och det inte blir ett måste. Alice åkte upp till Stockholm i torsdags så jag tror det är bra för mig att skriva här och bolla lite idéer med er och så får Alice läsa och ringa och skälla på mig om jag gör fel. Dock tror jag faktiskt är jag fått en bra grund nu under vinter och vår, så det kommer nog bli bra att jag tvingas lita på mig själv nu.
 
För övrigt är Drifa fet som en tunna.. fast hon inte direkt står på bete utan bara äter det gräset som kommit upp i hagen. Jag hoppas innerligen att energin lugnar sig så att hon kan krympa lite om magen. Det är så himla svårt att veta vad som är luft/vätska och vet hur mycket hö man ska ge ut över.
 
Bästa systern! Vi tog examen/studenten samma dag så det blev en himla rolig fest!emma

kul om du börjar skriva igen, och grattis till examen!

Svar: Tack så mycket! :)
islandshastpanaset.blogg.se

2018-06-09 @ 19:44:58
URL: http://nouw.se/islyckaJosse

Stort grattis till er båda ! ☺️

Svar: Tack ❤️
islandshastpanaset.blogg.se

2018-06-09 @ 23:17:34elsa

vad kul för er! grattis till båda er!

Svar: Tack (:
islandshastpanaset.blogg.se

2018-06-17 @ 17:47:08
Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?