Ariat @ Hööks

Som ni säkert känner till säljer Hööks en hel del externa märken som Pikeur, Svea, Uhip och Ariat. Måste bara säga att inköparna har valt helt rätt (enligt min smak) gällande Ariats vår/sommar kollektion! Jag kan knappt går ner till vår "Ariat hörna" utan att få köpabstinens, jag vill ha allt! Allt är så hiiiimla snyggt! Färgerna som är aktuella är ljushimmelblå, navy blå, grått, svart och beight. De flesta plaggen är funktionsplagg utan några krimskrams detaljer utan har en classic lyxig känsla. Ett plus är att Ariats plagg faktiskt inte är snordyra som vissa andra märken är. Nu är frågan bara vad jag ska köpa!? 🤑
(null)
De översta jackorna är faktiskt en och samma jacka! Den är alltså vändbar, jag tycker den är supersnygg! Tunn, så den kommer göra sig super under våren och sommarkvällarna. Har för mig att prislappen ligger runt 800 kr. Den understa navy jackan är sååå skön (&  galet snygg!) och är vind- och vattenavvisande , prislappen ligger på 1600 kr. Den svarta jackan är nog min favorit, snygg modell och sitter väldigt skönt. Gjord i funktionmaterial och är exta värmande om bröst, prislappen ligger runt 1000 kr.
 
(null)
Här ser ni jackorna på! Jag hade verkligen kunnat tänka mig att köpa allihop, sååå himla snygga. Den snygga tunna funktionströjan (500 kr) hade heller inte varit fel! Den finns även i navyblå om man känner att den ljusa inte gör sig bra i stallet ;) 
 
Vilken är er favorit? 😍
 
 Lektion för Johanna Elgholm

I onsdags packade jag och Alice in hästarna i transporten och begav oss till Klippan för att träna. Först och främst måste jag bara säga att hästarna får var sin guldstjärna i uppförande! Speciellt Gumi som trots att han är hingst uppförde sig exemplariskt! Det är inte alla hingstar som klarar av att dela transport utan att hetsa upp sig ;)
 
Jag berättade för Johanna att jag ville träna på min sits. Jag har blivit betydligt mer medveten om hur jag ska använda de olika delarna av kroppen men hur jag än gör så vill mina kroppsdelar inte riktigt sammarbeta. Johanna började med att rätta till mina ben, vilket gjorde en enorm skillnad! Det är så många tränare som inte riktigt vetat vad de ska göra med mina ben och placerat dem på ställen som gjort att jag suttit obehagligt och fått resten av kroppen att inte arbeta som den ska. Nu föll allt på plats och jag kom ner ordentligt i sadeln med sittbenen samtidigt som jag kunde vara avslappnad i låren.  Jag kände att jag enkelt kunde använda magen som jag skulle vilket jag verkligen haft problem med innan! Resten av ridpasset fokuserade vi på att Drífa skulle svara på signaler och att jag skulle ge rätt signaler. Fick väldigt bra hjälp med hur jag ska använda mina skulderblad som fungerade utmärkt! Fantastiskt vilket resultat man får när man sitter rätt!
 
Jag hoppas verkligen att vi får till fler träningar för Johanna för ridpasset kändes verkligen superbra :) Tycker det är jätteroligt att utvecklas i sitsen, det känns faktiskt som om jag har börjat rida på riktigt ;)
 
Är typ klädd i enbart kläder från Hööks, Hollyridbyxa, JH väst, Digby jacka (under har jag piké och V-ringad tröja från JH), Roeckl handskarna, Uvex hjälm och MH stövlar är undantaget! Drífa är klädd i schabrak från ES, nosgrimma från Fager och pannband från eelegantequestrian :)
 


Hej kompisar!

Nu är jag inne i en sån megahektisk period igen.. Vi har projekt inlämning i skolan och lektion nästa för Johanna Elgholm nästa vecka. Dessutom närmar sig en tenta och jag bör lägga all min lediga tid på att skriva personliga brev. Har ett antal jobb jag vill söka men önskar att jag hade mer tid att lägga på alla ansökningar. Sen underlättar det ju inte att jag fastnat i en serier...... Jag satt i alla fall till 00.30 och skrev klart ett personligt brev, duktigt! 

Drifa svarar bättre och bättre! Alice berömmer henne för hennes arbetsmoral, hon vill så gärna göra ryttaren till lags. Det som sviker ibland är hennes eget självförtroende och styrkan. Ibland när det blir tungt i kroppen så menar hon på att "asså nää, det går inte!" Och då har hon svårt att gå fram, kan hända att hon vevar lite med frambenen eller gör små söta hopp med frambenen. Men Alice år så bra med henne och pushar henne till att tro att hon kan, och när hon sen gör rätt så frustar hon ut och blir så stolt över sig själv! Haha, fantastiskt att de kan ha sån personlighet ❤️
(null)