Nya ridbyxor @ Hööks

Från vänster: CRW Holly , CRW Hero , Ariat Tri Factor Grip, JH Breton.
  • CRW Holly - Detta är egentligen ingen ny ridbyxa utan har funnits i sortimentet sedan förra vårkollektionen, men nu har den kommit in i flera nya färger! Det är dessutom min favorit ridbyxa så jag var tvungen att visa den för er! Ridbyxan är gjord i syntetmaterial och är mycket elastiska vilket gör att de passar i princip vem som helst. De är som ett yttre skinn och helt suveräna att rida i med sin silikonskoning - jag rekommenderar dessa till ALLA. Pris: 699 (så himla prisvärda!)
  • CRW Hero- Nykommen ridbyxa i syntet/bomulls kombination vilket gör dem lite grövre i tyget än Holly byxan, dock fortfarande elastiska vilket gör dem väldigt följsamma. Byxan är väldigt trevligt skuren i midjan där den är medel hög framtill och högre baktill vilket gör det väldigt bekväm! Passformen är verkligen toppen på denna modellen, även dessa har silikonskoning. Pris: 699 (också superprisvärda!)
  • Ariat Tri Factor Grip - Ridbyxa i kompressions material "Icefil" cooling technology för att de ska andas bra. Dessa är verkligen SUPERsköna! Satt som en smäck på mig, jag gillar när midjan är medelhög och när de har silikonskoning. Dock har vi bara Regular i butikerna och de är rent för korta för mig.. Men jag rekommenderar faktiskt dessa före Pikeur byxorna om man är ute för en märkesridbyxa. Pris: 1399 vilket är betydigt mer prisvärt än vad Pikeurs ridbyxor kan ligga på.
  • JH Breton -  Stretchig silikonridbyxa i Coolmax material för att ryttaren ska hålla sig sval och torr. Även denna byxan var superskön med bra passform, rekommenderas till de som vill ha en lite lägre midja. Pris: 1199

Måste säga att jag är så imponerad över Hööks egna ridbyxor! Passformen är fantastisk. Innan har jag haft lite problem med att de passar exempelvis runt midjan men då suttit fel någon annan stans.. Men nu är dem suveräna. & som ni läser är alla utvalda ridbyxor med silikon vilket verkligen är min stora favorit. De ger bra grepp i sadeln men även gör de att man kommer ner i sadeln mycket bättre. Jag tycker vanliga skoddaridbyxor oftast inte kommer upp i grenen ordentlig (vilket inte är så konstigt när det är tyg på tyg) och det drar verkligen ner på sitsinverkan.

Har ni några favoritridbyxor att rekommendera ?! :D